Kim Are Stende - Åndelig Sirkel
Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
Åndelig sirkel

Å sitte i det som kalles en sirkel vil hjelpe deg i din åndelige utvikling. Det finnes mange type sirkeler, så det er viktig å finne en som passer for deg. Jeg vil anbefale deg å finne en sirkel som passer dine interesser. Hvis det er healing du er interessert i, så velg deg en healing sirkel, er det mediumskap, velg en mediumutviklingssirkel.

I en slik sirkel så trener du dine evner og talenter, det er ofte et erfarent medium eller en erfaren healer til å lede sirkelen, og hjelpe deg igjennom øvelsen. Lederen og andre deltagere i sirkelen, som kanskje har mer erfaring enn deg, kan hjelpe deg med å svare på spørmål og hjelpe deg med andre ting du lurer på.

Selv har jeg sittet i mange sirkler, og jeg sitter fremdeles i sirkel. En sirkel vil hjelpe deg fremover i utviklingen din, du vil treffe likesinnende og du vil ha en arena hvor du kan utvikle dine interesser.

Følger du linkene under, så vil du finne litt informasjon om forskjellige sirkler, og øvelser som du kan bruke, både alene og i sirkelen din.

Ofte vil de forskjellige sirkelene skli over i hverandre. Sirkelen tar ofte en naturlig utvikling, derfor er det vanskelig å skulle dele de opp i forskjellige kategorier, men når jeg gjør dette, så vil du kunne finne øvelser som passer ditt interesseområde litt lettere. For selv om du sitter i en healing sirkel, så kan du kombinere den med klarsyntøvelser eller mediumøvelser. Prøv deg frem, se hva som passer for deg.

Hvis du ikke finner en sirkel så kan du starte din egen, du trenger ikke være et erfarent medium eller en erfaren healer for å starte en sirkel. Har du ikke så mye erfaring, så anbefaler jeg deg å lese deg opp på forskjellige øvelser og så kan dere bruke disse i sirkelen deres.