Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Klarsynt


Å være klarsynt er ikke alltid en like enkel ting. Du ser mange ting, eller ikke alltid ser, men fornemmer mange saker som kan være tunge å fornemme.

Jeg har daglig fått høre, igjennom mange år, at mennesker skulle ønske de hadde slike evner som meg. Men hver gang sier jeg til dem at det skulle du ikke. Å fornemme, se eller oppleve andre menneskers innerste håp, sorger og hemmeligheter er ikke nødvendigvis noe man ønsker.

Jeg tror at dette med å være klarsynt er blitt veldig glorifisert.

Fysiske fenomen

Fysiske fenomen med åndeverden

Fysiske fenomener er når våre guider kommer så nær oss at de kan påvirke fysiske ting. Det kalles et fysisk fenomen, fordi at alle på seansen skal kunne se, høre og oppleve det samme.

Et slikt fenomen er det som kalles borddans. Under en borddans vil guidene, eller avdøde venner og familie, komme så nær at de kan påvirket bordet som brukes under seansen. De kan få gordet til å banke, bevege seg eller gjøre andre ting for å formidle sitt budskap til deltagerene.

Transfigurasjons seanse med Carol Ellis

Jeg har igjen fått lov til og være med på en transfigurasjons seanse med mediumet Carol Ellis. Denne seansen var ganske utrolig.
Men før jeg forteller om seansen, vil jeg forklare deg hva transfigurasjon er.

Transfigurasjon er en form for fysisk mediumskap. Det vil si at i samarbeid mellom mediumet og åndeverden blir det produsert en substans som kalles for ektoplasma. På en transfigurasjons seanse, vil denne ektoplasmaen legge seg som en maske over mediumets ansikt og guider, venner og familie som er på den andre siden kan vise seg frem, slik at alle på seansen kan få se forandringene som skjer, og på den måten kjenne igjen sine nære og kjære.

Fysiske fenomen

I helgen var jeg på kurs i det som kalles "fysiske fenomen". Dette var en utrolig opplevelse, men selv om jeg har opplevd det før, så slutter det aldri og forundre meg.
De fysiske fenomene jeg snakker om er da åndeverden kommer så nær at de kan påvirke forskjellige ting, vel og merke under kontrollerte forhold.
 
En av seansene jeg var på i helgen var en EVP seanse (ESF på norsk: Elektronisk Stemme Fenomen). Jeg var så heldig at min leder guide kom igjennom og la igjen en hilsen på båndopptageren til meg.

Maki Stasjonen

Maki Stasjonen- Gjøviks alternative perle.

May og Kirsten har skapt en alternativ perle i Hunndalen, ikke langt fra Gjøvik sentrum. May Larsen og Kirsten Antonsen leier en gammel stasjons bygdning og her har de laget en alternativ møteplass for alle som måtte ha en interesse for det alternative eller som bare nysgjerrig.  Man opplever en rolig og behagelig atmosfære og lukten av eteriske oljer og røkelse treffer deg i nesen når du kommer inn. May er utdannet Spa og velvære terapeut og har laget behandlings rom i andreetasjen.

Tromme healerene Unni og Svein Olav Libæk

Tromme healerene Unni og Svein Olav Libæk
I rolige og skjønne natur omgivelser på Brøttum bor ekteparet Unni og svein Olav. ”Å bo på et sted der trærne strekker seg høyt over bakken og du kan se rådyr og elg i hagen din er livet for meg”. Sier Unni. Her ute på landet har de mulighet til å hente seg inn å slappe av og bruke Sjaman trommene sine, de driver nemlig med Sjaman tromming begge to.
Svein Olav og Unni lager sine egne trommer og rasler.

Rune Kamali Isaksen

Rune Kamali Isaksen.

Rune Kamali Isaksen er en engasjert nordlending som har tatt turen fra Harstad til Narvik for å møte meg. Rune er grunnlegger og leder av Alternativt Forum Nord. Han ønsker å være med på å skape et samhold og engasjement rundt omkring i Nord-Norge. Rune ønsker å dra inn den Nord-Norske samiske kulturen og vekke opp igjen interessen for det gamle samiske og den norske bruken av trommen.

Rune Isaksen’s reise startet i 2007 da han kjøpte en bok om dyrekommunikasjon av Sissel Grana.

Sjaman Jim Flatjord

Sjaman Jim Flatjord

I Narvik, blant nordlys og nordlendinger finner du en Trønder ved navn Jim Flatjord. Jim har flyttet hit med samboeren Kristina og sønnen Casper for å forfølge sine alternative interesser. Intuisjonen og tilfeldighetene førte dem hit. Denne familien som alle er alternative, og selv om Casper bare er 14 måneder ble han født til indianermusikk og han fikk tromme i dåpsgave. Alle trives som alternative og her i Narvik har de klart å lage en liten alternativ hule.

Lines magiske hender.

Lines Magiske Hender.
Line Helen Iversen er en tilsynelatende normal jente med hundehold som sin største hobby. Slik virker det helt til vi begynner å snakke sammen. ”Å så driver jeg med healing” sier Line som om det skulle være den mest naturlige ting i verden. Det er nettopp derfor jeg har funnet Line, vi skal snakke om healing.
Line forteller meg om en helt vanlig barndom og ungdomstid og hun kunne aldri tenke seg at hun kunne gi healing. ”jeg hadde alltid hatt en interesse for healing og klarsyn, jeg så opp til folk som kunne dette og jeg syntes det var veldig spennende.

Åndeverden

Åndevennene er noen goinger. Jeg blir så ydmyk og takknemlig for alt det de gir meg og hjelper meg med.
Jeg holdt storseanse for en liten tid tilbake. Den var ganske spesiell. Den første ånden som kom til meg ga meg sitt fulle navn, både fornavn og etternavn. Og en del andre detaljer som kunne bekrefte hennes identitet. En annen ånd som kom under seansen ga meg spesifikke detaljer om en rød kiste som han hadde hatt stående. Viste meg tallet 59 mange ganger. Han viste meg også at dette tallet 59 var malt på kisten.