Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Tanker om ditt og datt.

Jeg må bare utrykke meg litt.. Jeg sitter og leser litt rundt omkring på nettet og kommer over en link der Humanetisk forbund har laget en side som de kaller ingen liker å bli lurt.. http://www.ingenlikerablilurt.no/.... Jeg forstår deres synspunkt jeg respekterer deres måte å se ting på men jeg føler meg ikke respekter tilbake. Jeg i mitt tilfelle gjør så godt jeg kan med mitt mediumskap og mitt klarsyn, i min verden er det slik at jeg ikke lurer folk jeg opplever ting i mitt indre som er veldig reelt og som kan valideres.

De tingene jeg ser, hører og føler er jo ikke bare tull, selv om jeg opplever ting utenfor mine 5 vanlige sanser betyr ikke at de ikke er der. Mennesker som fordømmer andre mennesker, som gjør nettopp det jeg gjør, vil ikke se noen annen side av livet. De er så opptatt av å ikke tro at det blir en religion.

Når jeg opplever og ha kontakt med åndeverden eller når jeg gir en lesing så tror jeg at jeg gjør en bra ting, jeg føler ikke at jeg utnytter folk i en sårbarsituasjon, jeg føler jeg gir de noe og det er også de tilbakemeldingene jeg får. Jeg ønsker alle det aller beste, jeg ønsker folk et rikt liv som gir de fred, kjærlighet, trivsel og velbehag på alle måter.
Selv om jeg har opplevd mine ting med grov vold, mobbing og overgrep på forskjellige nivå så må jeg, selv om det er sårt og noen ganger vanskelig, ønske de godt å vise forståelse og respekt. Om ikke for andre så for min egen del.

Jeg er kanskje blåøyd og naiv, men jeg må respektere andres valg og andres vei og gå. Den veien jeg går er rett for meg og den gir livet mitt noe og jeg føler meg hel. Selv om min vei er forskjellig fra din og selv om vi har forskjellige synspunkt og meninger så mener jeg at vi må respektere hverandre å vise forståelse. Uttalelser om at klarsynte og medium er juksemakere og utnytter folk i en sårbar situasjon er jo ikke i mine øyne helt sann.

Jeg mener at i denne saken burde humanetisk forbund sette seg inn i hva mediumskap og klarsynthet er og hvor mange som har fått healing og genuin hjelp av mennesker med slike talenter, for så skrive en seriøs artikkel om sin mening. Ikke lage en svarteliste med linker. Men det er kanskje bare min mening. Men selv om jeg mener dette må jeg prøve å forstå at de har skrevet ut av mangel på kunnskap og mangel på vilje til å tilegne seg den kunnskap...
 

2 Kommentarer på Tanker om ditt og datt. :

Kommentarer RSS
Gunn Heidi on 19. mars 2011 01:33
Hei Kim :-) Til tross for at jeg er gammel human etiker er jeg helt enig med deg ! her mener jeg HEF er HELT på jordet!!! og pga utsagn som dette har jeg valgt å IKKE betale medlemsskap i år!!!
Svar på kommentar


Ina Mulvik on 8. april 2011 19:06
Hei, hei, Kim. Godt at du får skrevet ned følelsene dine i form av en blogg. :) Jeg vet jo av personlig erfaring at du er synsk, det er ingen tvil om det for min del. Disse menneskene kjenner deg ikke engang, har aldri møtt deg eller satt av tiden med å snakke med deg først. Det er helt utrolig at de da samtidig mener at de har rett til å anklage deg, offentlig, for noe du helt klart ikke gjør. *klem*
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment