Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Husrensing

Ny dag nye muligheter.Jeg sitter å kjenner og gjør meg klar til husrensing i dag. Jeg kjenner det litt tunge energier som venter på meg. Jeg synes det er en spennende erfaring å gjøre husrenser. Jeg har gjort det mange ganger men det er alikevell like spennende hver gang. Jeg vet jo aldri hva jeg møter på.

Jeg husker godt et hus jeg var i for noen år siden. Der var det en så negativ å brutal energi at jeg ble bitt. Min venninde som var med kommenterte bitemerker oppover armen min. Det må jeg ærlig innrømme var litt ubehagelig, men etter rensen så ble det i alle fall stille i huset.

Jeg har også vert i hus der hvor eierene har påstått at det har vert noe og jeg ikke har følt noen ting. Da har det ofte vist seg at problemet ligger mer mellom de som bor i huset enn at det faktisk er en utenforstående åndelig påvirkning. Så det er mange steder som kanskje bare trenger å luftes ut. Ikke alltid de trenger et medium eller en klarsynt for å få hjelp. 3 Kommentarer på Husrensing:

Kommentarer RSS
Hege Aida on 10. mars 2011 15:55
Gratulerer med blogg! Fint synes jeg, både spennende tema og spennende å se hva du opplever! Kan du ikke legge til sånn at man kan legge seg som følger av bloggen din også? Sååå lettvint for meg, vettu! :D Lykke til på husrens!
Svar på kommentar


marita on 10. mars 2011 16:53
nice.grattis med ny blogg ;) klem
Svar på kommentar


replika klokker forum on 16. juli 2018 11:08
Nice post
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment