Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Hadeland i dag...

God Morgen.

Nå sitter jeg å gjør meg klar til å reise ut til Paradigme Akademiet som ligger på Hadeland. Her skal det skrives artikler. Det blir spennende. Nå har jeg skrevet en del artikler. Har skrevet om Lisa Williams, Gordon Smith, Ramsbergsgården, jeg har skrevet om utviklingssirkler og mange andre veldig spennende personer. Jeg liker den lille skrive jobben jeg har fått. Koser meg. Jeg får møte mange mennsker som gjør mange forskjellige behandlings metoder og forskjellige ting. Jeg føler jeg får mer innsikt i den Alternative verden, forstår hvor stor den er. Å hva som finnes av tilbud der ute.

Jeg har fått møte så mange mennesker med en så sterk tro på det de gjør. Dette motiverer meg til å jobbe videre også. Entusiasmen og engasjementet til mange av dem er helt utrolig. De har virkelig funnet enveien sin, de har kommet på rett hylle i livet. Dette synes jeg er så utrolig å se. Jeg blir så utrolig glad, å da lurer jeg i hvertfall på skeptikerene som står å skriker om juks å fanteri. Ser de virkelig ikke alle de bra tingene som skjer? Da i stedenfor å fokusere på enkelt tilfeller som kan være veldig negative og vanskelig til og med for alternative mennesker å forholde seg til, fokuser på majoriteten av tingene, og de er faktisk veldig positive.

Men nå må jeg kanskje kjappe meg litt. Jeg tror jeg kunne skrevet i flere timer jeg, men gjør jeg det kommer jeg meg ikke til hadeland.

Ha en strålende dag alle sammen.3 Kommentarer på Hadeland i dag... :

Kommentarer RSS
madelene on 11. mars 2011 13:12
Hei Kim Så fint å kunne lese litt om deg på en blogg og så ekstra fint å kunne lese at du har det bra :) Ha en fin dag videre å ta gjerne en titt på min blogg også. -Miss u- *stor klem* Madelene :)
Svar på kommentar


Jonfinn on 15. mars 2011 12:47
Nå skal ikke jeg svare for alle kitikere av den såkalte alternative verden. Det jeg reagerer mest negativt på er de store pengesummene som er i omløp. Man leser om alle som vil hjelpe, som forteller at det er deres livsoppgave å hjelpe andre, og som så tilbyr denne hjelpen for en ofte svært høy pris. Da man ikke vet om disse metodene hjelper kan dette i mange tilfeller være ren svindel. Jeg har selv vært på alternativmesser, og de fleste der har både betalingsterminal og mulighet til å ta imot kontanter. Mvh. Jonfinn
Svar på kommentar
 
Kim Are on 16. mars 2011 00:34
Hei Jonfinn Jeg er absolutt enig i at å ta 1500 for en behandling bare fordi man kan ikke er rett. Det er litt av problemet i den alternative verden. Penger styrer der også. Desverre så er det mange som ser en mulighet til å tjene penger på folk å spesielt innenfor dette miljøet. Veldig mange "ny alterantive" betaler ofte hva som helst. Jeg har lagt mine priser på et nive JEG føler er akseptabelt. Jeg har satt den prisen også for at hvis jeg skal klare å betale mine regninger så må jeg. Jeg har aldri mer enn max 2 klienter per dag og ikke noe særlig mer enn 3 ganger i uken.

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment