Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Mediumskap

Hei Hei!

Jeg sitter her og tenker litt på mediumskap.
Personlig har jeg hatt noen helt utrolige opplevelser med mediumskap. Både mine evner og andres evner. Jeg har gitt noen utrolig sterke beskjeder til mennesker og andre medium har gitt meg utrolige opplevelser.

Jeg husker spesielt godt en seanse med det som kalles fysisk-mediumskap. Oi oi oi for en opplevelse det var. Denne opplevelsen fikk jeg på Ramsbergsgården i sverige.

Jeg husker at vi kom inn i et rom, der hadde vi fått utnevnte plasser og lederen for seansen bestemte hvor vi skulle sitte. Vi var ganske mange mennesker i et forholdsvis lite rom. Et medium fra Whales, Carol Ellis var den siste som kom inn i rommet. Hun satte seg inni et kabinett,døren ble boltet igjen og lyspærene ble tatt ut av taklampen. Rommet hadde ingen vinduer så her var det så mørkt at du så virkelig ingen ting. Sirkel leder forteller hva vi skal gjøre og hva vi kan  forvente å oppleve. Vi får beskjed om å heve energien og dette skal vi gjøre ved å synge. Et hav av forskjellige stemmer stiger opp fra mørket. Etter at vi har sunget et par vers av en sang får vi beskjed om å være stille, sirkel leder hadde hørt noe fra kabinettet. Under sangen hadde Carol sklidd inn i en transe som gjorde slik at hennes guide kom gjennom henne og snakket til oss. En rød lampe ble skudd på og vi kunne alle sammen se et Carol hadde fått bart og klart og tydelig hadde forandret seg til å bli en mann, Min tanke var at den hadde noen limt på henne før seansen. Men etterhvert som samtalen mellom guiden og sirkel leder pågikk forandret ansiktet til Carol seg så markant at jeg trodde ikke mine egne øyne. Folk i rommet begynte å kjenne igjen sine nære og kjære som hadde gått bort og rørende møter der hvor de etterlatte fikk se og oppleve sin familie igjen fant sted. Jeg, på dette tidspuntet tenkte at dette måtte være et lys show frem til en av mine venninder som jeg hadde med meg pirket forsiktig på meg og sier "Du, er ikke det bestemoren din". Jeg hadde allerede sett det men trodde ikke noe på det. Jeg spurte om det var bestemor og mediumet bekreftet det ved å nikke. Sirkel leder inviterte meg da til å sette meg rett forran mediumet. Noe jeg syntes var veldig fint siden jeg satt på 3 rad. Når jeg skla til å sette meg ned ser jeg ned på hendene til Carol, jeg kjenner igjen bestemors hender og linjer. Jeg fikk lov til å holde Carol i hånden og hun hadde det samme grepet som bestemor. Jeg sitter lenge å kommuniserer med henne, jeg stilte spørsmål og fikk nikk eller svak risting på hodet til svar. Men helt mot slutten av denne opplevelsen åpnet Carol munnen for å snakke.Jeg kunne ikke tro mine egne ører. Dette mediumet fra Whales, som ikke kunne norsk, snakket til meg på norsk, med bestemors stemme og for å toppe det hele på valdres dialekt. Jeg kunne ikke skjønner hvordan det gikk an. Guiden til Carol kom så tilbake og jeg fikk beskjed om å sette meg på stolen min igjen. Seansen avsluttes og lyset blir skudd av igjen og vi sitter helt stille til vi hører Carols stemme. Da skrus lyset på og vi får lov til å forlate rommet.

Dette er min sterkeste opplevelse noen gang. Å jeg er så takknemmelig for å ha fått den.Å kunne få se min bestemor å snakke med henne igjenpå denne måten var sterkt for meg. Den var helt utrolig.


9 Kommentarer på Mediumskap:

Kommentarer RSS
Anne Karin on 16. mars 2011 01:27
Dette er jo helt fantastisk...For en sterk opplevelse... Skulle ønske jeg kunne få oppleve noe slikt jeg også..Husker jo når du kanaliserte for meg å du fikk min mamma...Det var også en stor opplevelse Kim, å det er noe jeg aldri kommer til å glemme...
Svar på kommentar


Thomas Kristiansen on 16. mars 2011 02:58
Oioioi! Så spennende da vennen! Dette må ha vært en sterk opplevelse.. Ville tro jeg hadde blitt litt lettere skeptisk på om jeg skulle tro at det var sant, men med sånne bekreftelser så kan man jo ikke nekte for det! Suuupert! Dyktig medium!!!
Svar på kommentar


Thomas Kristiansen on 16. mars 2011 02:58
Oioioi! Så spennende da vennen! Dette må ha vært en sterk opplevelse.. Ville tro jeg hadde blitt litt lettere skeptisk på om jeg skulle tro at det var sant, men med sånne bekreftelser så kan man jo ikke nekte for det! Suuupert! Dyktig medium!!!
Svar på kommentar


Heidi Halvorsen on 16. mars 2011 10:44
Dette var sterkt! Har noen fysiske opplevelser jeg og, men ikke helt som denne! :-)) Er det ikke fantastisk, når de viser seg så tydelig?? :-)))
Svar på kommentar


Jorunn Svendsen on 16. mars 2011 12:10
Dette var sterkt og for en fantastisk opplevelse Kim!:)
Svar på kommentar


Bente T. Jeffery on 16. mars 2011 12:29
Ja, en utrolig opplevelse og enda et bevis på at vi aldri dør, men reiser bare hjem :)))Men fysisk å se en av våre kjære så klart, det er veldig sterkt og helt fantastisk opplevelse. :))))
Svar på kommentar


Jane Lyzell on 17. mars 2011 11:31
Tack - vad fint skrivet och vist var det en härlig upplevelse
Svar på kommentar


Linda on 16. juli 2011 12:01
wow..
Svar på kommentar


Linda on 16. juli 2011 12:01
wow..
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment