Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Husrens igjen

Jeg har hatt en grusom natt. Mye mareritt. Jeg skal ha en husrens i dag også og det var det eneste jeg klarte å tenke på når jeg våknet av marerittet. Dit jeg skal er det veldig tunge energier. Sukk. jeg både gleder meg og gruer meg. Jeg er glad jeg skal ha med meg en venninde da, en ekstra hjelpende hånd. Selv om det er tungt dit vi skal så blir det spennende. Det er alltid like spennende å oppleve sånne tinng.

Jeg hadde en husrens i går også. Den var ikke fult så tung men energiene var ikke gode der heller. Der kunne eier av huset vertifisere så å si alt jeg sa. Tror jeg bommet på en ting. Så det blir spennende i dag og se hva som skjer.

Egentlig hadde jeg bestmet meg for å slutte å rense hus, men da jeg virkelig hadde bestemt meg fikk jeg 6 telefoner samme dag om husrens. Da tok jeg hintet og skjønte at nei det skulle jeg vist ikke slutte med. Hehe... Mine kjære åndevenner jobber hardt med meg noen ganger.3 Kommentarer på Husrens igjen:

Kommentarer RSS
Ann-karin on 18. mars 2011 15:39
Ja kan tenke meg at de protesterte ja, Etter den vi opplevde på kurset, så er vel du i god komunikasjon med den andre siden,
Svar på kommentar


Ann mari on 18. mars 2011 15:39
Så kjærlig og flink du er så er dette noe du må fortsette med ja:) Du gir så mye fra hjertet ditt og lyser vei,så mye godt du har gjort , sammen med deg føler en hjerteenergi:) Takk for at du er deg Kim:) hjerteklem.
Svar på kommentar


Rune Engelien on 18. mars 2011 16:01
Så bra at de jobber med oss og gir oss hint :) 6tlfnr ja, er vel litt mer enn hint og det :) Lykke til!
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment