Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Premieren på jakten

God Morgen.
I dag har jeg stått opp sånn i passe tid, litt over halv ni er liksom helt greit. Nå er det ikke lenge til premierefesten og premieren på Jakten På Den 6 Sans. Jeg gleder meg så utrolig mye! D kommer til å bli så bra. Jeg gleder meg til å se de deltagerne jeg ikke har fått sett så mye til enda og jeg gleder meg til å se meg selv drite meg ut på tv LoL.

Jeg ble gjenkjent på kinoen i går. En mann som kom bort å spurte om jeg skulle være med i den derre serien på tvNorge. Ja svarte jeg. Han kjente meg igjen fra reklamen. Hvordan i alle dager han hadde klart og få med seg meg og navnet mitt på det ene sekundet jeg er på reklamen er for meg en overraskelse.D blir så spennende å se hva som skjer fremmover. Jeg gleder meg sånn til resten av året.Det forrige året inneholdt så mye.
Jeg fikk se helt utrolige ting og være med på noen som virkelig ga meg noe. Jeg var nødt til å sjekke mitt eget verdensbilde og akseptere en del ting. SELVUTVIKLING har vert stikkordet her.Fantastisk.

Så nå gleder jeg meg stort til å fortsette på prosessen. Bare som menneske har jeg vokst 10 meter det er jeg sikker på hehe… Som medium også. Jeg har vel ikke ord for takknemmeligheten min for hver mulighet jeg har fått de siste 12 månedene. Jeg er så takknemmelig for alle menneskene jeg har fått møte og alt jeg har fått lære av dem. Dette gjør meg, hver dag til et bedre menneske. Og takk til deg som leser bloggen min. Det betyr mye for meg. For det er ingen selvfølge at du skal ta deg tid til å lese det jeg skriver, så tusen takk!


3 Kommentarer på Premieren på jakten:

Kommentarer RSS
Anita Helen Rasmussen on 19. mars 2011 10:08
Dette var koselig å høre kjære Kim:-) ja vi er oppe begge to.Jeg har også hatt det som deg så utrolig fin vekst.Masse flotte mennesker og enda flere blir det.Pga reising er jeg ikke sikker på om jeg får med alle episoder så jeg måtte få meg net tv.Hihi.Ja dumme oss ut.Vi får jo se det meste nå.Klippet..hehe.Kos deg i dagen og jeg møter med Siri p Grand rundt kloken tolv i morgen.Hiver du deg på er det bare å si fra på mobilen min.Stooor klem til deg:-)
Svar på kommentar


Ann Mari Halvorsen on 19. mars 2011 15:17
Kjære Kim:) det er helt utrolig å tenke tilbake bare for 3 årsiden til da jeg møtte deg og sjelen og hjertet mitt bare jublet av glede over å endelg treffe deg ,hihi. Tenker tilbake da vi var på Nepthys, og i dag få se at drømmene dine er blitt virkelige,:) Nå lever du drømmen din.:) Endelig så får du være deg :) og jeg er så lykkelig, over at du med din ærlighet og varme hjerte og talent får vise en sannhet om det åndelge og livet i seg selv, Jeg gleder meg til å se deg på tv og vite at du fortjener å bli sett og hørt fordi du er så ekte Kim og med deg så bare sanser man at du vil gi av hjertet ditt til de som krysser din vei. Jeg sender deg lyse tanker og at du også får lov å ha ro og at folk også ser at du trenger være DEG .. Jeg er så glad i deg :) kose deg masse med dine kjære på to og fire bein:) ønsker deg en magisk og kjærlghetsfylt helg.:) hjerteklem Ann mari.
Svar på kommentar


Rune Engelien on 19. mars 2011 19:07
Hallo Kim :) Gleder meg til førstkommende søndag, men enda mer til neste :) Dette blir spennende og morrosamt! Og jeg setter stor pris på, å få ta del i litt av utviklingen din! Spennende :) Lykke til videre med bloggen :)
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment