Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Trist!

Jakten på den 6 sans
Jeg er super fornøyd med Jakten På den 6 Sans på søndagen. Det var så utrolig arti å se de andre deltagerene også, nå gleder jeg meg bare til søndagen igjen og den andre gruppen skal i ilden.. Det er spennende og se hva de har fått til også.

Jeg har fått utrolig mange fine tilbakemeldinger og masse support fra folk, og det setter jeg veldig stor pris på. I går var jeg i Oslo en tur. Jeg hadde en aldeles strålende dag sammen med Dan Audun, Lars Erik og Kai. Vi koste oss alle sammen i solen.

Jeg har og tenkt masse på Anders Åkesson, et svensk fysisk medium. Eller jeg vet ikke om jeg kan kalle han et fysisk medium lenger. Han ble tatt i å jukse med fysisk mediumskap. Denne typen mediumskap ligger mitt hjerte veldig nær, det er et sensitivt tema innefor spiritualsimen og grunnen fysisk mediumskap står på er skjør. Når Anders jukset under an av sine seanser så skadet han ryktet, troverdigheten og ALLE sine sittere og seanse deltagere han noen gang har hatt. Å jukse med dette sjeldne mediumskapet og i tillegg ikke legge seg flat og stoppe opp med seanser og kurs så fortsetter han. Han har trukket tilbake og fjernet sine tilståelser og beklagelser fra nettet og han bare fortsetter som om dette aldri hadde skjedd.

Når jeg fikk denne triste nyheten, så trodde jeg ikke på den. Jeg tenkte at her er den noen som er ute etter han, ute etter å avsløre han og drite han ut, men den som tok han i å jukse var et annet medium som absolutt har alt å tape på denne avsløringen. Det er like mye hans yrke som Anders sitt yrke. Jeg er skuffet sint og lei meg for det Anders gjorde. Hvordan han i utgangspunktet kunne gjøre dette er for meg uforståelig. Jeg sitter selv som medium og i en sirkel som utvikler fysisk mediumskap. Jeg, på grunn av dette har vurdert å legge opp. Stanse utviklingen. Men hver gang jeg prøver så stikker d i hjertet mitt. Jeg ønsker å fortsette men skuffelsen er veldig stor.
Her er en tilståelse fra Anders!
http://www.supranaturalis.se/index.php?option=com_content&task=view&id=345&Itemid=30


9 Kommentarer på Trist!:

Kommentarer RSS
Tone on 30. mars 2011 12:20
Ja, jeg er enig med deg! Det er veldig skuffende at noen skal jukse. Men, jeg vil ikke være med i dommerpanelet og dømme han. Vi gjør alle feil gjennom livet og reiser oss igjen gang etter gang. Får håpe han har lært av denne episoden og ikke gjør samme feil igjen. Vi vet ikke hvilkn intensjoner han hadde med det han gjorde. Vi vet jo faktisk ikke om han virkelig jukset heller. Kanskje det var en desperat handling han angrer veldig på. La oss heller sende lys og kjærlighet til mannen.. Vennlig hilsen Tone
Svar på kommentar
 
kim Are on 30. mars 2011 13:43
Hei Tone Undr en fysisk seanse så skal det ikke forekomme juks.. de som jukser på slike seanser har ødelagt og vil ødelegge masse for fremtiden og de som prøver å utvikle dette. Jeg lurer også på om du vet hva fysisk mediumskap er for noe. Jeg er for å tilgi han, men jeg mener at han faktisk må gjøre litt opp for seg, han har nå lurt 100 vis av mennesker og det føler jeg han må gjøre godt for å legge seg flat for. At han jukset har han selv innrømmet. dette skjedde inne på et svenskt forum der han har fjernet innlegget sitt.. i den linken som ligger i innlegget mitt finner du et en telefonsamtale mellom anders og ola thornell... Der innrømmer han også hva som har skjedd... Intensjonen hans bak dette jukset spiller ingen rolle.. det at han gjorde d er ille nok...


Tone on 31. mars 2011 09:12
Jaja, klart jeg vet hva fysisk mediumskap er! Men jeg er alikevel ikke for å henge ut personer offentlig i gapestokk.. Jeg trodde du som medium var den første til å forstå det ;) JEg forstår reaksjonen din, men jeg syns ikke du trenger å utpeke deg selv som dommer og uthenger her.. La han ta det som kommer.. Kan hende han selv skaper sin egen "straff"


Kai on 31. mars 2011 19:17
Tone. De som kjenner Kim vet at han ikke henger ut og dømmer folk. Anders har hengt seg ut selv han. Jeg har også lest hans tilståelse inne på forumet "Det Andliga Sverige". Det har han nå fjernet. Han har også innrømmet det ovenfor sine sittere i sirklen sin. Så å ødelegge sitt navn og rykte, det har han klart veldig bra selv. De aller fleste har fått med seg denne tilståelsen før den ble fjernet.


Kim Are on 1. april 2011 11:10
Hei igjen Tone Jeg henger ikke ut folk, jeg navngir Anders fordi at han har tilstått. Jeg vet ikke om du kjenner til Anders å hans arbeid? men jeg kjenner mennesker som har sittet på hans seanser, i han indre sirkel og andre mennesker som har hatt kontakt med Anders. Mennesker som klamrer seg til det han sier og det han gjør som et siste håp. Han har dratt ned spiritualismen i Sverige, han har ødelagt kredibiliteten til andre medium også i Norge. Jeg har sittet med Anders selv! Grunnmuren til fysisk mediumskap er utrolig skjør, det skal ikke mye til før den brister. Anders har laget en kjempe sprekk i den grunnmuren. At han jukset HAR han innrømmet, han har tilstått. Han har ikke bedt om unnskyldning, han har ikke snakket med de som satt i hans indre sirkel, han håner de rett og slett. Hadde Anders vert noe til medium i det hele tatt så hadde han gjort dette. Han hadde bedt om unnskyldning og lagt seg flat, hadde dette innlegget aldri dukket opp på min blogg, men det har han altså ikke gjort. Jeg lurer på om du noen gang har deltatt på en fysisk seanse? Etter denne episoden, hvor mange tror du tørr å sette seg i et mørkt seanse rom igjen? Han har ødelagt tilliten til så mange medium. medium som har sittet og jobbet i 40 år sier at de ikke vil jobbe mer etter at han gjorde dette? Hadde du sett de reskasjonene, hørt kommentarene og selv fått kjenne på kroppen dette så hadde du kanskje forstått hva det går i. Anders gjorde en tabbe, jeg er for å tilgi han, jeg vil gi tilgi han. Men det er vanskelig, å eksta vanskleig når han ikke vil si unnskyld for det han har gjort.


Tone on 2. april 2011 08:37
Jeg ser jo at du er snill tvers igjennom Kim Are, og som jeg skrev så forstår jeg reaksjonen.. Men det er du postet innlegget om Anders her, er jo litt å henge han ut.. Men det er min mening da.. Legg det dødt! Jeg tror folk fint klarer å skille mellom han og det andre medium gjør.. Klarer de ikke det, har de problemer med dømmekraften sin. De om det, tenker jeg. Så lenge du vet hva du står for selv, skal du ikke tenke på de feilene Anders har gjort.. Stå på og fortsett med det du driver meg.. Du er kjempeflink! Ikke la deg plage av andres feil.. Vi heier på deg i den 6 sansen! Kanskje en dårlig sammeligning, men om jeg jobber i bank og svindler den, så betyr ikke det at alle som jobber i bank svindler.. Jeg velger å skille mellom mennesker, og ikke mellom det de driver med..


Tone on 2. april 2011 08:54
En tilføyelse.. Noenganger må vi mennesker gjøre oss erfaringer i livet.. Så jeg tenker at det var vel noe han skulle lære da.. Jeg ser for meg at han har gjort dette i desperasjon..Men vi skal ikke dømme andres handlinger, da dømmer vi oss selv.. Velkjente ord ;) Ha en nydelig dag!!!


Micke on 30. mars 2011 21:44
Du må ikke tenke tanken på å gi opp nå Kim. Jeg skjønner og føler med deg ang Anders, men slikt må du bare ignorere. Du har kommet et godt stykke nå og du bare MÅ fortsette med utviklingen av fysisk mediumskap. Du er i skrivende stund den eneste (så vidt jeg kjenner til) som utvikler deg innen dette. Stå På Kim!
Svar på kommentar


Trine on 1. april 2011 13:48
Hei! Har alltid fulgt med på 6.sans, å synes det er ekstra spennende nå som du er med! Jeg var hos deg for en reading for halvannet år siden, å det var utrolig spennende! Siden jeg opprinnelige er fra ei nabobygd og vi faktisk har felles kjente, er det jo litt stas å følge med. Hihi! Men du må kvitte deg med de tankene du har om å slutte! Det er veldig viktig at vi fortsatt har de ærlige mediumene! Vi trenger deg Kim! Stå på! :) :)
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment