Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Gordon Smith, Ramsbergsgården og sirkel

Wow..! Jeg har hatt en aldeles strålende helg på Ramsbergsgården i Sverige. Jeg har deltatt på kurs med Gordon Smith og Steven Levette. Det var absolutt fantastisk. Gordon og Steven underviser på en sinsykt bra måte. Jeg lærte ufattelig mye i helga. Men jeg må si at det jeg kanskje har blitt mest berørt av var sirkelen min i går. Vi satte oss ned og vi hadde en liten refleksjonsrunde. Det de fortalte meg, hvordan de har opplevd sirkelen og hvilket utbytte de har hatt av den var så rørende å høre.

Jeg ser jo deres utvikling, jeg ser jo deres potensial. Men at de opplever det slik som de gjør var jeg kanskje ikke halt klar over. Jeg er så glad og takknemmelig for disse Mandagene på Lunegården sammen med disse absolutt fantastiske menneskene. Flotte sjeler som virkelig lyser opp verden og de rundt seg. Jeg gleder meg til videre fremgang med dem.

Jeg har den siste tiden hatt sterke opplevelser med åndeverden og andre spennende energier. Og helgen med Gordon gjorde det enda sterkere og bekreftelsene jeg har fått denne helgen har vert helt enorme. Gordon sa noe til meg som jeg virkelig ble glad for. Jane Lyzell sa også ting som jeg har tatt inn og kjent på. De andre elevene ga meg også sittinger og readinger, dette betyr veldig mye for meg. Når 23 mennesker sier nøyaktig den samme tingen uavhengig av hverandre så er det vel på tide at til og med jeg hører etter.

Hvis man åpner opp og sier til åndeverden at jeg vil jobbe med deg så snur ting seg. Livet får en annen mening, du forandrer deg og blir sikrere på deg selv, menneskene rundt deg og situasjoner som kanskje er ukjent eller vanskelige. Uansett hva det er så skjer det noe med deg. En enorm positiv forandring. Etter denne helgen har jeg definitivt fått motivasjon og pågangsmot til å fortsette min egen utvikling, både med det mentale mediumskapet og det fysiske mediumskapet. Jeg gleder meg mer og mer til fremtiden og jeg vet at den blir innholdsrik, ikke bare for meg, men for alle jeg kjenner og selvfølgelig resten av verden.  
1 Kommentar på Gordon Smith, Ramsbergsgården og sirkel:

Kommentarer RSS
Laila on 5. april 2011 17:39
Heei....Kim Are :) Ville bare si at det var godt å lese ditt innlegg
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment