Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Takk

Åh! For en herlig dag, sola skinner, hundene koser seg og kattene døser i vinduskarmen. Så herlig å se at alle har det bra og koser seg i alle fall her i huset hehe. Ellers så skjer det en del andre ting rundt meg om dagen. Har funnet ut at jeg faktisk trenger en liten pause. Jeg tror ikke det er noe galt i det, heller nødvendig tror jeg. Jeg elsker mediumskapet mitt, jeg verdsetter det så utrolig høyt, for meg er det virkelig en skatt og den skatten må tas vare på den også. Jeg fikk beskjeden fra guidenene, at nå Kim må du roe ned litt. Så å si alle rundt meg har jo sagt det samme, men det måtte komme fra "høyere" hold før jeg lyttet.

Jeg gleder meg masse til fremtiden nå, jeg vet det kommer til å skje mange ting, ikke bare for meg men også for deltagerne i sirklene mine. Jeg ser frem til å se de blomstre enda mer. De har blitt så flinke alle sammen. Å se de vokse og utvikle seg, se de blir sikrere på sine egne evner og talenter er utrolig stilig, godt og det gir virkelig inspirasjon til meg. Jeg lurer på hvor jeg hadde vert uten de jeg?

Mediumskapet mitt har gitt meg noen helt fantastiske opplevelser, jeg har fått se høre og oppleve de mest utrolige ting. Selv om det om dagen har en tendens til å hagle med negativitet å spesielt rundt mediumskap, healing og klarsyn så forstår ikke de som skriker om juks hvilken betydning det har for de menneskene som opplever det. jeg har sett kvinner og menn som har klart å starte livet på nytt, gå videre og leve igjen. Jeg har sett foreldre som har funnet sammen igjen etter barnets død. Jeg har sett venner og bekjente som jeg har mistet komme gjennom til meg, snakke med meg igjen. Dette er en ev de sterkeste former for healing en kan oppleve. Jeg tror ikke livet stopper her, jeg tror vi fortsetter vår utvikling og denne utviklingen kommer nok aldri til å stanse. Jeg er takknemmelig, ydmyk og glad for alt som har skjedd meg. Takk til alle som har vert med på min utvikling, tatt del i den. Om det bare har vert et smil fra en fremmed så har det satt dypere spor enn du kan tenke deg. Jeg er så glad for hver eneste mulighet og opplevelse jeg har fått. Takk. 

Min Nydelige Orkide'

9 Kommentarer på Takk:

Kommentarer RSS
Mette on 28. april 2011 10:53
Tusen takk til deg Kim. Ta deg en velfortjent pause. Du betyr og har betydd utrolig mye for mange. Klem
Svar på kommentar


Laila Sagen Bekkelund on 28. april 2011 11:42
Ta en fortjent pause da du føler dette er riktig,det er noe alle trenger noen ganger.Da kommer du tilbake sterkere,kos deg med nære og kjære.Ønsker deg alt godt,stor klem.
Svar på kommentar


Laila Sagen Bekkelund on 28. april 2011 11:42
Ta en fortjent pause da du føler dette er riktig,det er noe alle trenger noen ganger.Da kommer du tilbake sterkere,kos deg med nære og kjære.Ønsker deg alt godt,stor klem.
Svar på kommentar


Laila Sagen Bekkelund on 28. april 2011 11:42
Ta en fortjent pause da du føler dette er riktig,det er noe alle trenger noen ganger.Da kommer du tilbake sterkere,kos deg med nære og kjære.Ønsker deg alt godt,stor klem.
Svar på kommentar


Rune Engelien on 28. april 2011 12:13
:) så bra, Kim! Kos dere og slapp godt av :) Takk for lærdom,inspirasjon, og æren av å få være med i en litt spesiell,spennende,morrosam og lærerik sirkel!...så langt hehe måtte skrive det ellers så høres det ut som om du hadde gått over på den andre siden og jeg skrev ett kort hehe huff. Nytt dagene og ukene framover, det er jo en kjempefin tid til å øke, og hente inn ny energi :) Ta en meget velfortjent ferie!
Svar på kommentar


Rune Engelien on 28. april 2011 12:13
:) så bra, Kim! Kos dere og slapp godt av :) Takk for lærdom,inspirasjon, og æren av å få være med i en litt spesiell,spennende,morrosam og lærerik sirkel!...så langt hehe måtte skrive det ellers så høres det ut som om du hadde gått over på den andre siden og jeg skrev ett kort hehe huff. Nytt dagene og ukene framover, det er jo en kjempefin tid til å øke, og hente inn ny energi :) Ta en meget velfortjent ferie!
Svar på kommentar


Rune Engelien on 28. april 2011 12:13
:) så bra, Kim! Kos dere og slapp godt av :) Takk for lærdom,inspirasjon, og æren av å få være med i en litt spesiell,spennende,morrosam og lærerik sirkel!...så langt hehe måtte skrive det ellers så høres det ut som om du hadde gått over på den andre siden og jeg skrev ett kort hehe huff. Nytt dagene og ukene framover, det er jo en kjempefin tid til å øke, og hente inn ny energi :) Ta en meget velfortjent ferie!
Svar på kommentar


Rune Engelien on 28. april 2011 12:14
:) så bra, Kim! Kos dere og slapp godt av :) Takk for lærdom,inspirasjon, og æren av å få være med i en litt spesiell,spennende,morrosam og lærerik sirkel!...så langt hehe måtte skrive det ellers så høres det ut som om du hadde gått over på den andre siden og jeg skrev ett kort hehe huff. Nytt dagene og ukene framover, det er jo en kjempefin tid til å øke, og hente inn ny energi :) Ta en meget velfortjent ferie!
Svar på kommentar


Rune Engelien on 28. april 2011 12:14
:) så bra, Kim! Kos dere og slapp godt av :) Takk for lærdom,inspirasjon, og æren av å få være med i en litt spesiell,spennende,morrosam og lærerik sirkel!...så langt hehe måtte skrive det ellers så høres det ut som om du hadde gått over på den andre siden og jeg skrev ett kort hehe huff. Nytt dagene og ukene framover, det er jo en kjempefin tid til å øke, og hente inn ny energi :) Ta en meget velfortjent ferie!
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment