Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Meningen med Mediumskap

Jeg har fundert litt og snakket med guidene. Et medium er et bindeledd mellom denne verden og den neste. Å være et medium betyr å være en formidler, en bro til de på den andre siden. Det er ikke slik at jeg påkaller dem, de oppsøker meg, og det har de alltid gjort. Jeg har hatt mange opplevelser med at jeg har hatt med meg ånder fra jeg står opp om morgenen som skal til de som har bestilt time.

En gang jeg skulle holde en storseanse så står det plutselig en gutt sammen med meg i dusjen, han hadde gått over i en voldsom ulykke. Han hadde et stort behov for å få snakke med sine nære igjen på denne siden. Han slapp meg ikke før jeg hadde overlevert beskjeden fra han. Jeg må jo si at dette skjer jo fint sjelden, men i denne situasjonen hadde jeg jo gjort meg åpen for å ta i mot beskjeder fra dem. Jeg ser meg selv som utrolig heldig som får oppleve dette.

Jeg tror at selve meningen med mediumskap er nettopp å kunne gi denne trøsten, denne formen for healing, ikke bare til de på denne siden men også til de på den andre siden av livet. men også til de som vi har mistet. 

En jente kom en gang til meg for å få en sitting. En overgreps mann kom gjennom til henne. Hun tok motvillig i mot ham. Han sa til henne at han hadde måtte føle på det han hadde gjort mot henne, an hadde måtte møte det, se det og føle det og nå forsto han hvor galt han hadde gjort henne. Hun som fikk beskjeden ville ikke høre og ikke ville hun tro det. Nesten ett år etterpå holdt jeg en storseanse, denne jenta var en av de som satt blant publikum. For å være helt ærlig så hadde jeg glemt henne. men den samme mannen kom gjennom til henne. Men denne gangen begynte de å mimre om de gode tingene, minner som begge gjorde dem glade, overgrepene var ikke glemt eller blitt til noe godt. Hun hadde på grunn av det han sa til henne bearbeidet det, jobbet med det og han på den andre siden av livet kunne fortsette sin utvikling og prosess med den vissheten om hva han hadde gjort. I denne situasjonen hadde det skjedd en healing på begge sider. Hun på denne siden og han på den andre. Dette var en veldig spesiell opplevelse både for meg og henne.

Jeg tror dette er meningen med mediumskapet. Healing!

Jeg som medium kan ikke bringe de døde tilbake til deg, de vil aldri komme tilbake i den formen du kjente dem. Det jeg kan gjøre er å formidle en kommunikasjon mellom dere. På den måten kan dere få oppleve hverandre igjen om ikke annet enn for et øybelikk, en mulighet til å huske hverandre, si farvell og gi deg en visshet om at dine venner og familie på den andre siden aldri blir borte for deg.3 Kommentarer på Meningen med Mediumskap:

Kommentarer RSS
Elisabeth on 29. april 2011 17:04
Veldig bra skrevet Kim! Er så imponert over deg! Ha en kjempe fin dag!
Svar på kommentar


Kirsten Anthonsen on 30. april 2011 23:08
Hei Kim Are! Veldig gode ord om mediumskap. Det MÅ jo være en god grunn til at mennesker har denne evnen. Det viktige i alt slikt, og annet arbeide, er å ikke misbruke sine evner. Alt godt! KIrsten
Svar på kommentar


Karin Flåhagen on 4. mai 2011 23:03
Heia :) Takk for du deler spennende lesning..Jeg har selv en del åndelig rundt meg men ikke klart å komme i kontakt med dem så akkurat nå er dem mer slitsomme enn godt er så begynt å bedt dem ta det litt med ro..Spennende å følge deg i ditt arbeide..alt godt herfra å..MVH:Karin :)
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment