Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Husrens med sirklen

Jeg må bare skryte av sirklen min. De begynner å bli så utrolig flinke og informasjonen de får inn er absolutt helt utrolig. Og se hvordan de vokser og utvikler seg ved hver utfordring de får av meg er kjempe gøy.
 
Jeg tok de med på en husrens på mandag som var nå, å jeg må ærlig si at jeg er imponert. Alle sammen fikk inn så og si den samme informasjonen i de samme rommene. De som bor i huset var nok litt overrasket over informasjonen sirkel deltagerene fikk inn under seansen. Vi hadde med oss en journalist på husrensen også. Hun skal skrive en reportasje om hva husrens er og den økende etterspørselen etter denne tjenesten. Til og med hun ble litt overrasket.

Når vi skulle rense ut energiene og hjelpe de åndene som satt fast over på den andre siden, så kom det en kulde krypende gjennom rommet. Du kunne kjenne hvordan temperaturen falt, til og med journalisten ble overrasket over at hun kjente den kulden som kom.

Jeg håper huset har blitt stille og menneskene som bor der har fått ro. Det er ønsket mitt for dem i alle fall... Og til sirkel deltagerne mine. Bra Jobbet!0 Kommentarer på Husrens med sirklen:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment