Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Hurum

Da er man hjemme etter en kjempe fin helg i Hurum. Hadde det super fint hos Elin vereide og jengen hennes der nede. Jeg satt å tenkte på det, så heldig vi "alternative" er, for uansett hvor vi reiser i verden vil alltid finne andre "alternative" mennesker. Da har man noe til felles å et grunnlag for kommunikasjon og vennskap er liksom allerede lagt. 

Jeg holdt noen readinger i helgen og en storseanse. Fantastisk er vel alt jeg kan si om det. De tingene som jeg ser, hører og føler er helt enormt. Jeg blir overrasket over informasjonen som kommer gjennom noen ganger. Det er så arti når åndevennene gir navn, enten på seg selv eller på mennesker de hadde et forhold til som fortsatt lever på denne siden av livet.

Det er og veldig spennende å se hvordan mediumskapet gradvis utvikler seg. jeg ser nesten ingen bilder eller filmer lenger, jeg føler mye mindre men jeg har begynt å høre. Noen ganger er det så fysisk at jeg tror det er noen i rommet som snakker til meg og andre ganger er det bare tanker, men spennende er det uansett. Kjempe gøy og kanskje lettere å bare gjenta hva som blir sagt  til meg istedenfor å tolke bilder og følelser. Jeg blir ofte forundret over hva de på den andre siden får til. det er så fantastisk.

jeg håper bare at det fortsetter å utvikle seg å aldri stopper. Jeg håper jeg kan fortsette å være til hjelp og trøst som medium i mange år fremmover. Forhåpentligvis resten av livet.

Ha en strålende dag til deg som leser dette og husk at du har et ubgrenset potensiale i deg. Du er fantastisk!
1 Kommentar på Hurum:

Kommentarer RSS
Lillian Aikio on 13. juni 2011 11:30
Fantastisk Kim:) Ja du har rett ang hvor vi en reiser, så vil det være alternative venner rundt omkring:) Selv skal jeg sørover til Miruja.. Micke Sundell:) en helg uke på sommercamp, så etter det skal vi her i nord arrangere sommer camp:) Life is god.. Koselig å vøre innom å lese din blogg:)
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment