Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Healing

Healing.

I min verden finnes det kun 2 typer energi  healing. Før du tenker ” nei det gjør det ikke, det finnes mange flere.” La meg forklare hva jeg mener. Grunnen til at jeg sier dette er fordi at all healing kan settes inn i 2 kategorier. Du har magnetisk healing, der healeren tapper av sin egen energi for å gi healing. Så har du Spirituell healing, der healeren kobler seg på en utenforstående kraft for å gi healing til klienten eller seg selv. I den spirituelle healingen så finner man Reiki Healing, Reconnective Healing, Quantum touch, Healing med gudier osv. Grunnen til at jeg kaller dette spirituell healing er fordi at i alle disse retningene så henter healeren kraft utenifra for å gi til seg selv eller klienten.

Du kan tenke deg 2 glass. Ett er fult med vann og det andre er tomt. Hvis du har en gjest som er veldig tørst og alt du har å drikke er dette vannet, hva skjer da hvis du heller alt vannet over i gjestens glass. Jo du sitter ikke igjen med noe vann selv. Dette er magnetisk healing, du gir fra deg det du har selv. Men hvis du heller halvparten av vannet over i glasset så vil både du og gjesten din fått slukket tørsten. Dette er spirituell healing, du får nemlig energi når du gir healingen og da sitter du igjen med overskudd og energi selv også.

Selve ordet heling betyr å gjøre hel og det finnes mange måter å gjøre hel på. Når du går til legen din fordi du føler deg dårlig, så er jo legens intensjon og ønske at du skal bli frisk og smertefri. Så på sin måte gjør jo også legen en form for healing. Healing er ikke bare å legge hendene på et annet menneske å gi det energi. Healing er så mye mer enn det. Hvis du smiler til ett menneske som passerer deg på gaten så kan det være mye healing for det mennesket i smilet ditt. Alle de små tingene vi gjør helt uten å tenke oss om hver dag kan være til en utrolig hjelp for andre.

Som du sikkert skjønner så finnes det utallige måter å få tilgang til healing energien på, det finnes ingen fasit på hvordan. Uansett hvilket kurs du tar eller bok du leser så blir du gitt et verktøy, en veiledning. Du blir gitt det kursleder eller forfatter kan og ønsker å formidle til deg, men det du må gjøre er å adoptere teknikkene å gjøre de om til dine egne.

Her er en måte å få kontakt med healing kraften på!

1. Be klienten enten å sette seg eller å ligge nede, alt etter hva som passer. Informer klienten om at du kommer til å berøre ham under behandlingen. Stå litt bak eller ved siden av klienten og jord deg, se for deg røtter som vokser ned i bakken å trekker opp de beroligende å styrkende jord energiene. ”Skyll” auraen din i ett gyllent lys slik at du også er renset og klar til å gi en behandling.

2. Se nå for den en stråle av gyllent lys som blir sendt til deg fra oven.  Tenk deg at denne strålen blir sendt deg fra den høyeste renesete universielle kraften du kan tenke deg. La denne strålen komme inn i kronechakraet ditt. Ta deg litt tid på å gjøre disse forberedelsene.

3. Legg nå hendene dine på klientens skuldre å se for deg at både du å ham er pakket inn i en beskyttende kappe av gyllent lys, du kna også be beskyttelses guiden din om å være med å beskytte dere under behandlingen.

4. Du er nå klar til å begynne selve behandlingen. Nå kan du jobbe på hvert enkelt chakra, eller om pasienten har spesielle smerte områder osv. FØLG INTUISJONEN DIN.

5. Når du er ferdig si forsiktig til klienten din at du kommer til å legge hendene dine på føttene hans, dette gjør du for å jorde klienten din. Se for deg røtter som vokser ned i bakken fra føttene hans. Si en mental takk. Still deg tilbake i utgangsposisjonen ved siden av eller bak klienten og ”dusj” auraen din i gyllent lys igjen. Inviter klienten din til å fortelle om opplevelsen sin.1 Kommentar på Healing:

Kommentarer RSS
Svanhild on 16. juni 2011 11:11
Takk for at du deler! jeg vil gjerne bare få tilføye at ordet healing opprinnelig kommer fra ordet Holy, altså hellig!Jeg syns at det gjør ordet enda mer meningsfullt!Fint, ikke sant?
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment