Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Ferie fra sirkel. Sukk

Nå har healing sirkelen tatt ferie og jeg synes det er litt trist. Nå er det kjempe lenge til vi møtes igjen. Medium sirkelen har sitt siste møte på mandag og da ser jeg ikke de igjen heller før august. Kjedelige mandagene blir uten sirkel og kafe’. Har liksom kommet så godt inn i en kjempe fin rutine så jeg håper det fortsetter når vi møtes igjen i august.
Litt blanding av grupper vil det skje også. Så jeg gleder meg til å se deres videre utvikling utover høsten. Bare frem til nå så har de jo blitt kjempe flinke.

De er bedre enn meg på forskjellige områder. Har kanskje litt å gjøre med at jeg trener de i ting jeg selv synes er kjempe kjedelig å gjøre hehe.. Eneste grunnen til at jeg gjør det er fordi at det er utrolig bra intuisjons øvelser. Som en gang jeg ba de skrive navnet sitt, fødselsdato og 3 ting de liker og 3 ting de ikke liker på et ark. Så brettet de arket å puttet det i en konvolutt. Så stokket jeg konvluttene og deretter nummererte jeg de. Så ga jeg alle en konvolutt hver også skulle de klare å finne ut av hvem som hadde skrevet på arket i konvolutten. Jeg ble så glad for resultatene de fikk. Wow. Spør du meg om å gjøre det der så blir det bare et evig rot. Lol.

Den eneste gangen jeg virkelig har klart å "se" hva som var inne i konvolutt er den første episoden av jakten på den 6 sans som jeg var med i. Der klarte jeg og se ofrene i konvolutten på åstedet vi var. Det var kjempe gøy. Men som sagt den eneste gangen også. Hehe.

Healing sirkelen har blitt utrolig flinke med energi overføring både på kontakt healing og på fjern healing. For ikke minst å snakke om dyrekommunikasjon. Jeg mener at dyr og planter også har veldig godt av og motta healing og jeg tror at når man oppretter en "link" med enten en plante eller et dyr så kan man motta informasjon. Noe jeg føler healing sirkelen virkelig klarer å gjøre. Det er så spennende å følge med dem. 

Jeg fikk også en kjempe fin gave av deltagerene mine i går. Det var så koselig å jeg blir så glad. Så tusen takk til dere!
 
Gaven jeg fikk! Søte dere.
 
 

0 Kommentarer på Ferie fra sirkel. Sukk:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment