Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Hva er åndelighet?

Hva er egentlig åndelighet? Hvis du spør 1000 mennesker så vil du garantert få 1000 forskjellige svar. Jeg tror ikke åndelighet kan begrenses eller stanses på noen måte. Åndelighet for meg er kjærligheten og tilliten jeg har til åndeverden, menneskene rundt meg, harmonien med naturen og månefasene, respekten for alt liv og troen på det som er godt i mennesker. Men igjen hva er egentlig åndelighet? Min forståelse av ting er at alt henger sammen på ett eller annet nivå. Vi er alle en del av den levende organismen, dette innebefatter ikke bare jorden vi går på, men dyrene, plantene og absolutt alt det andre som er rundt oss til en hver tid. Men er det åndelighet?

Jeg kom nettopp hjem fra England. London er en by som er ufattelig stor. I byen finnes det mange forskjellige kirker, moskeer og templer. Å se katedralene som strekker seg langt over bakken, moskeene med sine nydelige utsmykninger, spiritualistkirkenes seanser og templenes statuer er en sterk opplevelse. Alle de menneskene som kommer til disse plassene som for de er hellige, kommer hit for og få en opplevelse med det de føler en åndelighet. For meg blir disse små plassene oaser av stillhet, takknemmelighet og glede. Jeg kan bare sitte og observere andre menneskers åndelighet. Jeg har ingen mulighet til og forstå et annet menneskets indre opplevelse. Jeg kan ikke bestemme hva som skal være åndelig, jeg kan ikke eie åndelighet. Jeg kan kun lage meg en forståelse av hva som er åndelig for meg. Men igjen hva er åndelighet? Jeg tror aldri vi noen gang får det endelige svaret.
0 Kommentarer på Hva er åndelighet?:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment