Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Jakten på den 6 sans

Jakten på den 6 sans 2011 var en absolutt fantastisk opplevelse. For min gruppe startet det hele med et klarsynt rebusløp rundt omkring i Oslo. Oppgaven var kjempe gøy selv om jeg ikke klarte den så var det kjempe gøy. Den neste oppgaven gjorde vi ute i skogen. Da var vi på Eggemoen utenfor hønefoss og skulle sanse oss tilbake til et dobbelt mord som hadde skjedd for mange år siden. Det var 2 politimenn som var drept, og oppgaven var om vi kunne finne ut av dette. Jeg følte jeg mestret denne oppgaven bra. Det var en kjempe spennende oppgave.
Oppgaven jeg fikk være med på etter denne var og finne vann. Det var kjempe gøy. Vi kom ut på et sandtak, der hadde Laila satt ut 20 bøtter med vann. 2 bøtter var fylt med vann og 18 bøtter var fylt med jord. Det var ganske imponerende og se at alle deltagerne klarte å løse oppgaven. Jeg tror ikke det bare var vi deltagerne som var overrasket og glad over det.
Oppgavenevi fikk være med på ble mer utfordrene og vanskeligere jo lenger ut i serien vi kom. Oppgaven vi hadde etter å finne vann var ikke enkel. Da ble vi ført inn på en stor sene, på denne senen så var det et stort kabinett av røde gardiner. Vi deltagerne skulle fornemme oss frem til hvilke personer som satt inne i kabinettet. Totalt var det 3 gutter og 2 jenter inne i kabinettet. Når vi hadde gått rundt å følt om det var gutter eller jenter som satt på stolene, byttet statistene plasser, kabinettet gikk opp og vi deltagerne skulle plassere statistene på sine opprinnelige plasser. Selv om jeg fornemmet riktig kjønn på de forskjellige plassene så klarte jeg bare å sette 2 tilbake på rett plass. Men det var kjempe gøy å ha prøvd seg på en huske oppgave.
Den neste oppgaven vi fikk var kanskje den vanskeligste av dem alle. Vi ble kjørt ut til en gammel gårdhvor vi skulle fornemme en historie som hadde skjedd for over 200 år siden. Jeg følte selv jeg klarte den oppgaven. Selv om jeg hadde store problemer med å fortelle de bildene jeg fikk og følelsene jeg fikk opp. Jeg syntes det var en brutal historie og følelsen av å "miste hodet" var veldig ukomfortabel. Det var nok den verste oppgaven jeg fikk under perioden jeg var med i serien. Selv om jeg er fornøyd med å ha klart å fornemme mye av historien så tok den oppgaven skikkelig på og jeg var ikke meg selv på flere dager.

                                                                                                            Oppgaven som kom etter denne var da gruppene skulle slåes sammen.                    
Det var kjempe arti å være i kostymer på T-banen i Oslo. Det kom en jeng barnehagebarn gående forbi oss og de ble så glade over å se oss. De syntes vi var kjempe spennende og de trodde vi var levende dukker. Jeg tror det var det morsomste med det hele, at vi kunne glede de. Selv om det var håpløst og se gjennom masken, og selv om jeg holdt på å snuble en del ganger så var det kjempe gøy. Å spesielt og se de andre deltagerne. Å finne ut av hvem de var var virkelig ikke lett, spesielt siden jeg ikke så en ting neste gjennom masken.

Oppgaven etter denne var også kjempe arti. Da kom vi inn i et rom der det sto 6 skap. 5 av de hadde glass overflate med et menneske bak og det 6 var tomt men hadde speil overflate.           
Jeg klarte å føle meg frem til speilet og når jeg så meg selv i stedenfor et annet menneske ble jeg kjempe satt ut. Jeg koste meg masse med denne oppgaven. Det var utfordrende og ufattelig gøy å løse denne oppgaven.    


Den neste oppgaven og den siste oppgaven jeg mestret før jeg gikk ut av serien, var da jeg og Renate ble satt rygg mot rygg og skulle lese hverandre.
For meg var det absolutt helt utrolig å mestre den oppgaven. Jeg og Renate satt rygg mot rygg i et lydtett rom og vi skulle finne ut av hvem som satt på den andre siden av veggen. Jeg sa til og med navnet Renate under oppgaven og Tom og Laila ble ganske overrasket når jeg gjorde det. Jeg syntes det var utrolig arti å klare denne oppgaven. Jeg ble så glad når jeg så det var Renate som satt på den andre siden av veggen.

De 3 neste oppgavene klarte jeg ikke løse. Så jeg tok 5 plassen, og det er jeg strålende fornøyd med. Å møte de andre deltagerne, få oppleve oppgavene og det å jobbe under et så intenst press var utrolig flott å givende. Jeg er så takknemmelig for denne opplevelsen.
Alle bildene er fra Tvserien Jakten på den 6 sans. Fotograf: TvNorge         

1 Kommentar på Jakten på den 6 sans:

Kommentarer RSS
Evelyn on 8. september 2011 19:28
Du var/er utrolig god Kim! ♥
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment