Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Ferie!

På mandag som var nå så tok Mediumsirkelen også ferie.. Sukk... Jeg gruer meg litt til mandagen nå. Hva skal jeg gjøre da, når jeg ikke har noen sirkel å gå til. Da får jeg heller sirkle rundt meg selv her hjemme i stede tenker jeg hehe.

Jeg kjenner det er litt trist. Jeg har jo vert sammen med de nesten hver mandag siden i fjor høst. Jeg og gleder meg jo til å se dem igjen å komme sammen med åndevenne mine og deres igjen. Jeg føler at sirkelen er så bra, en herlig kjemi og samhold. Å oppgavene jeg setter de ut med å gjøre tar de på strak arm. De er så flinke. I tillegg til det så begynner åndevenne deres å komme veldig nær oss når vi sitter i sirkelen. man kan neste føle guidene puste en i nakken. Det er så gøy.

Den fysiske sirkelen har og tatt sommerferie. Det er og trist synes jeg. Vi er ikke så mange i den sirkelen men jeg føler i allefall at utviklingen av transen begynner å gå fremmover. Åndevenne mine begynner å bli utrolig flinke de også. Så nå blir det å bruke sommeren til avslapning, meditasjon og non få sommer readinger. Jeg tar turen til Hurum i slutten av juli for å gi none få readinger å en storseanse. Jeg gleder meg utrolig stort til storseanse. D blir bare fantastisk.

Ha en strålende dag til deg som leser dette. God Sommer.

Sirkelen jobber med konvoluttter


Jeg fikk gave av sirkel delatagerne mine. Så snille de er da!
Tusen Takk!

0 Kommentarer på Ferie!:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment