Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Gleder

Da har sirklene startet oppigjen og jeg synes det er veldig godt. Det har vert veldig deilig med lang ferie men det er også veldig deilig å starte opp igjen.
 
Den fysiske sirkelen har startet oppigjen også. Det er herlig det. Vi har fått en ny sitter også og det tror jeg er veldig bra for sirkelen.
Jeg må jo si at det fysiske mediumskapet har blitt mitt hjertebarn. Det er noen jeg virkelig håper vi kan klare å utvikle her i sirkelen. Målet og ønsket med alt jeg gjør som medium eller klarsynt er å gi en eller annen form for healing, ro eller avsluttning slik at folk kan gå videre i livet og kanskje igjen leve fult ut.
 
Jeg har vert på mange fysiske seanser nå og min opplevelse av dem er at for hver gang jeg har opplevd fysisk mediumskap så har jeg blitt beroliget og trygg på at det finnes et liv etter døden.
 
Jeg var jo ovrbevist om det fra før, men det fysiske mediumskapet har på en måte gitt meg det siste beviset. Det er så fantastisk å oppleve det. Jeg ser også veldig mye frem til kurset i November med Carol Ellis og Anthony Leeson. det kommer til å bli så spennende.
 
Carol har jo et unikt fysisk mediumskap, transfigurasjon er det hun gjør. Det er jo ganske utrolig å se hvordan åndevennene våre klarer å lage en maske over Carols ansikt og på den måten vise seg for oss. det er utrolig spennende.
 
Fysisk mediumskap er noe jeg kunne plapret om i timesvis kanskje til og med dagesvis. Hehe...
 

1 Kommentar på Gleder:

Kommentarer RSS
Rune Engelien on 21. august 2011 14:32
Veldig takknemlig for å få være med som "batteri", og det er spennende,morro,lærerikt. Det skal det bli på kurset også! Uten å gå noe innpå hva som skjer, så er jeg sikker på at du når dit Carol er i dag :) Lykke til videre i utvikklingen,Kim! (her ble det noe rart når jeg skrev, håper det kommer fram slik det skal være)
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment