Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Min hjemsirkel.

Min fysiske sirkel har virkelig begynt å komme seg. I går hadde vi hatt kjempe bra transfigurasjon. Sitterne mine fortalte meg at de hadde sett flere i ansikter samtidig. Lederen min sa at hun hadde sett 2 munner og et dobbelt sett med øyne. Ansiktet hadde liksom flyttet på seg sa hun. Jeg blir jo så glad over å høre dette. Sitterne mine sa også at de hadde sett en slags hvit tåke som kom ut av munnen min og formet seg over ansiktet mitt, nesten som en maske. Spennende. Egentlig litt frustrenede at jeg sitter i transe å ikke får oppleve det selv. Hehe.. håper vi kan ta bilder etterhvert slik at jeg får se også.
 
Jeg er så glad for at det ligger et potensiale hos sirkelen. Vi kan utvikle noe i allefall. Jeg tenker på den healingen det kan gi til de som etterhvert kan komme inn som gjester. jeg er så takknemlig for at jeg kan få lov til å sitte å utvikle dette, og at jeg har en så fin sirkel som kommer hver uke å sitter for meg. 2 av de som sitter kjører over en time hver vei for å sitte hos meg i ca en time, ofte helt i mørket uten at noen ting skjer for så å reise hjem igjen. De er noen ordentlige goinger heler jengen.
 
Etter at jeg var på kurset til Colin Fry i juli så føler jeg liksom at sirkelen har kommet til et nytt stadie. jeg føler at vi fikk den resterende knnskapen til å utvikle oss videre. Det er så spennende. Jeg gleder meg sånn til den videre utviklingen. det var på kurset til Colin jeg møtte den nyeste sitteren min. Etter at hun kom inn så føler jeg også at det har blitt lit mer balanse i energiene. Noe som også er med på å forsterke energiene. Lederen min har blitt mye bedre også. De andre som sitter sier i allefall at de opplever en form for utvikling de også.
 
Jeg har også gjort noen speseille meditasjoner den siste tiden. De er absolutt helt enorme å tar meg mye nærmere guidene enn før. Det er så utrolig hvor mye visdom og kunnskap de kan komme gjennom med. jeg er ganske imponert over de også. Jeg tenker jo litt på innsatsen de også gjør. Wow. De har litt av en jobb. Det er jo tross alt ingen selvfølge at de skal komme. Men guiden til Colin sa en ting som jeg merket meg, han sa "Gi oss de rette forholdene, og vi vil komme" Egentlig et bra svar, fikk meg til å tenke litt i alle fall.
 
Min takknemlighet til åndeverden, Colin fry, Carol Ellis, Anthony Leeson Jane Lyzell og sirkelen min er enorm. Jane Lyzell introduserte meg for fysisk mediumskap igjen og hun har virkelig hjulpet meg på min vei som medium og klarsynt.
 
Jeg er så glad for det, for etter at jeg oppdaget fysisk mediumskap så har jeg virkelig kommet "hjem".
 
 
 
På bildet ser du det fysiske mediumet Minnie Harrison. bildet er tatt av hennes sirkel deltagere på 1940 tallet. På bildet kan du se ektoplasma løfte en seanse trompet.

3 Kommentarer på Min hjemsirkel. :

Kommentarer RSS
Rune Engelien on 8. september 2011 13:36
Hallo, Kim! Jeg får si takk for fine ord, jeg da :) Er veldig takknemlig for at jeg har fått lov til å være med! Den kjøringen går unna i en fei, er verdt det...for å si det mildt! Vi har jo opplevd litt av hvert før også, men som du sier så har det gjort ett kjempesprang nå sist :) Og det var ganske så klart, at det ble noen ansikter å se..det var noen som kom flere ganger. Hehe og noen ganger så virket det som om ansiktet ditt var av gelè. Det var jo ektoplasmaen som stod for det da, men sprøtt å se :) Det er en ting, en annen ting er jo at vi er blitt en fin gjeng, ja :) Det er vel også noe som skal til, slik at vi har en god energiflyt :) Litt over ett år har vi drevet nå og det er veldig kort tid, enda så er du kommet så langt. Tenk om 2-3år til... :) Å ja, egen utvikling har ett høyere tempo enn før fys.sirkel..nå handler det vel mest om prioriteringer.. ;) TAKK! :)
Svar på kommentar


Geir F on 8. september 2011 14:46
Hei Kim. Så flott du har skrevet....imponert.... Må si jeg er litt misunnelig på dere, og hadde det ikke vært for avstanden så hadde jeg blitt med dere på denne sirkelen...Dere er så flinke.....og Rune har helt rett...tenk om 2-3 år??....Jeg vil bare ønske deg og dine "sittere" lykke til videre.... Lys og kjærlighet.... Geir F.
Svar på kommentar


Jane Lyzell on 14. september 2011 13:52
Fint skrivet kim - glad för din och cirkelns utveckling:-)))
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment