Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Meg å mine guider.

Jeg sitter og tenker på guidene mine.
jeg føler jeg har en veldig god kontakt med mine guider og mine opplevelser med dem har vert ganske intense. Jeg husker veldig godt en opplevelse jeg hadde med dem. jeg studerte spa terapi på Biomedicus akademiet i oslo. Jeg satt på toget å hadde forsåvidt et lite oppgjør med meg selv. Jeg var veldig i tvil om hva jeg skulle gjøre fremmover, og om jeg skulle slutte å jobbe med klarsynet mitt og mediumskapet.

jeg sa til guidene mine at hvis jeg skulle fortsette, så måtte jeg få et kjempestort bevis på at jeg skulle fortsette. Jeg sa til dem at jeg skulle møte en fremmed person som skulle komme bort til meg på gaten og gi meg en reading, jeg sa også til guidene at om det så skulle være så kunne jeg betale 200, 500 eller 1500 for den reading. Denne togturen var på en torsdag og samlingen på skolen var ferdig på mandag.

Dagene gikk og jeg tenkte at det var egentlig litt mye å forlange av guidene. Jeg la i fra meg hele tanken på ønsket mitt og jeg syntes selv jeg var litt urettferdig. På mandag når skolen var ferdig og jeg var på vei ned til togstasjonen så stoppet en mann meg. Han sa han var en helligmann og han lurte på om han kunne få se meg i hånden. jeg ble så overrasket at jeg bare ga han hånden min. Den readingen jeg da fikk av han var nok den beste readingen jeg har fått noen gang. Han fortlate meg hvordan jeg hadde hatt det, hvordan ting var og hvordan ting har blitt. Han sa også at jeg kunne betale han hvis jeg ville, han sa da at jeg kunne betale enten 200, 500 eller 1500 for readingen.

dette var for meg et bevis på at guidenen mine hører meg og de er med meg. Selvom jeg forlangte forferdelig mye og etter mitt eget syn var litt urettferdig så gjenomførte de den oppgaven og ga meg det beviset jeg trengte. Etter dette så har jeg aldri tvilt på dem.
Jeg er evig takknemlig for at de er med meg!6 Kommentarer på Meg å mine guider. :

Kommentarer RSS
anneli on 23. september 2011 16:38
Hva betalte du da? Ikke at det er poenget, men jeg tror at det er så mye ille i denne bransjen at det ødelegger for de som er seriøse. Egentlig tror jeg at det er et kall å drive med helbredelse og å hjelpe andre mennesker. Dette kallet er ganske stort for enkelte. For de som ikke har et kall, mener jeg at de kanskje bør la det være. Jeg har selv vært til flere readinger med ulik kvalitet og betalt for dette, men jeg tror nok helst at svarene finnes hos meg selv. Det er blitt så populært å spørre guidene våre om alt, men svaret har nok også du selv.
Svar på kommentar
 
Kim Are Stende on 23. september 2011 23:20
jeg betalta han 200 kr og det var det virkelig verdt... Readingen var kjempe bra... Dette er jo noen år siden nå også da.. hehe.. men han var ekte.. det han fortalte meg var 100%...


Inger Lise K on 24. september 2011 21:57
Hei i kvelden. Jamen er jeg glad for at du ofret disse 200kr. Det har jeg også hatt nytte og glede av, nå i helgen, og på forrige kurs jeg var med på. Kan gjerne være med å spleise på disse 200. Du har gledet mange for disse kronene. Takk til guiden også, som tydeligvis visste hva dette innebar, og ringvirkningene i kjølevannet av dette. SMIL OG KLEM. I L K
Svar på kommentar


anita kjærvik on 20. oktober 2011 16:53
hei,dette var sterke saker, tenker på deg når jeg leser dette. du gir meg et bevis på at det er noe der. jeg har selv sett ånder, men ikke mine hjelpere. har heller aldri spurt om å få se dem,bare fått navn på noen av dem inni mitt hode. mvh.Anita
Svar på kommentar
 
anita kjærvik on 20. oktober 2011 16:59
jeg finner ikke noe om hvor du holder til, eller hvor du bor.er det mulig å finne ut hvor?


Liv Runu Holmen on 6. juni 2015 19:36
Sier bare takk jeg Kim Are for din tid!:)
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment