Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Medium

Jeg sitter å kjenner at jeg er litt frustert. Jeg sitter og leser gjennom artikler, reportasjer, nettsider og blogger. Jeg ser så mange mennesker som påstår de er klarsynte å medium men som ikke en gang vet hva det innebærer. jeg har full forståelse for opplevelser og hendelser som skjer oss, som indikerer at vi har disse talentene. Men selv om man har en opplevelse så betyr ikke det at man er ferdig utviklet som medium eller klarsynt.

Alt åndelig arbeid krever trening og perfeksjonering. Å ta et kurs gjør deg ikke til et medium. Jeg har vert på storseanser med folk som sier de har praktisert som medium i både 10 og 12 år, men som ikke klarer å opprette en kontakt til åndeverden. Jeg har sett klarsynte som svever så langt ut i perferien at det ikke finnes noe fotfeste i virkeligheten av det de leverer. Når jeg spør de fleste av disse menneskene om hvor de har tatt sine kurs eller utdannelser så pleier de å svare at de aldri har gått kurs. Da spør jeg om de sitter i sirkler eller om de har sittet i sirkler, da får jeg som oftest til svar at det gjør de ikke.

Da tenker jeg, og jeg har sagt det til mange, at det bør du gjøre. Jeg personlig ville ikke gått til et medium eller en klarsynt som ikke har gått kurs eller som er sertifisert av en eller annen organisasjon eller menneske jeg kan sjekke oppå standaren til, hva som skal til for å få en sertifisering osv.

Jeg vet at det er mange som er "født" med sine evner. Men det sier ikke om de er flinke til å bruke dem. Det er i sirkler medium og klarsynte får den beste treningen. Når et medium, om det er født med sine evner eller ikke, får en sertifisering så viser det at mediumet har jobbet og perfeksjonert sine evner.

Å gå ut for tidlig som medium å klarsynt er ganske skummelt. med en gang du gjør det og du har en klient så har du faktisk ansvar for hvert ord du sier til det menneske. Hvis kunnskapen om etikk og mange ganger psykologi mangler så kan man gjøre større skade enn healing. Jeg jobber hardt for å gjøre en så god jobb som mulig. Både med tanke på readingene og sittingene jeg gir. 

Jeg er født med mine evner og jeg har virkelig brukt de veldig bevisst hele livet. jeg har motatt trening fra jeg var barn. Jeg sitter også i sirkler hver uke, samt at jeg også leder sirkler hver uke. Selv om jeg ikke er sertifisert selv, så jobber hardt i sirkler og jeg prøver å gå kurs de gangene jeg har råd til det og mulighet. Jeg er langt i fra et perfekt medium eller klarsynt, men jeg jobber hardt for å bli bedre. Sertifiseringen jeg ønsker å ta er desverre et stykke unna meg og gjør det noen ganger vanskelig å få tatt alle trinnene ferdig.

Jeg vet at mange kommer til å gi meg pepper for disse utalelsene. Å det er helt greit. For meg er det en sikkerhet å se et kursbevis eller en sertifisering. På den måten vet jeg at, om ikke mediumet eller den klarsynte er ferdig sertifisert så ser jeg at den det gjelder jobber mot å bli bedre.

6 Kommentarer på Medium:

Kommentarer RSS
anita kjærvik on 28. oktober 2011 18:19
jeg er glad du sier dette ut til alle, det er nok helt riktig, selv har jeg tatt reiki 1. men føler meg ikke klar for å gi haeling enda. savner å være med i en ring eller ta flere kurs. håper folk vil tenke over hvor de står i utvikling og hva ansvaret er for dem. mvh.anita
Svar på kommentar


Anonym on 29. oktober 2011 20:15
Jeg er helt enig med deg Kim Are. Er nok en god del der ute som har evner, men som mangler ydmykhet nok til å skjønne at de bærer et stort ansvar når de begynner å skal gi andre mennesker readings. Noen av dem er av den oppfatning at deres gave er så stor fra naturen at de tror de er utviklet ferdig via tidligere liv og derfor ikke har behov for kurs og annet som handler om selvutvikling og ikke minst etikk. En del plumper derfor bastant ut med påstander og ting de (tror?) de får opp, uten å ha tatt et eneste kurs eller annet som gjør at de får trent seg i å forstå budskapene som de får. Jeg tror nok noen også ikke klarer å skille helt mellom egen fantasi og beskjeder de får opp. Bommer de gang på gang, ser de ikke på det som at det er de selv som ikke har klart å tolke budskapet feil, men at det nok var på grunn av det eller det, dvs. en eller annen diffus unnskyldning og forklaring som vinkles slik at de fraskriver seg ansvaret. Slike klarsynte er skumle synes jeg, de kan gjøre langt mer skade på folk enn godt, hvis de ikke har et filter som gjør at de tenker seg om noen ganger før de buser ut med ting. Jeg synes det er en kvalitetsikring i seg selv at du Kim Are er opptatt av dette, og at du tar ansvar for din egen utvikling og ditt møte med mennesker du kommer i kontakt med under behandling hos deg. Det er tillitsvekkende, og det skulle vært flere som deg! :)
Svar på kommentar


Vibeke Kvam on 30. oktober 2011 14:13
Jeg sammenligner dette med å være født med musikalske evner. Gir du musikalske personer et instrument klarer de å få frem klare rene toner, men det betyr ikke at de kan spille en melodi eller holde en konsert uten å øve seg. Det betyr heller ikke at alle som er musikalske skal holde konserter, men noen av dem er den med gitaren ved bålet :-) Takk Kim Are for at jeg får ha deg til min sirkelleder :-)
Svar på kommentar


grete von hippie on 1. november 2011 13:41
Dette var et utrolig flott innlegg, av et utrolig flott menneske, som også er utrolig dyktig :) Er enig i alt du skriver her - har opplevd at folk kaller seg medium, etter et helgekurs. Det samme med folk som kaller seg healere, etter like langt kurs. Det tar nok noen år ja, før man kan begynne å praktisere i begge yrkene. Deler denne bloggen jeg du
Svar på kommentar


Inger Krey Ellingsen on 1. november 2011 15:20
Jeg er veldig enig med deg Kim Are. Alle vi som vandrer i de alternative miljøene vet jo at det er litt av hvert å finne her. Ydmykhet over for klienter er vel også et fremmedord her og der. Kjempebra at du tar dette opp.
Svar på kommentar


Jan Olav Aune on 1. november 2011 17:05
Kunne ikke ha blitt sagt bedre Kim. Å det du sier om å være medium og klarsynt,så bør en veie sine ord med omhue, for en kan gjøre mere skader en godt.Jeg har valgt og holde meg til healing,for det vet jeg at jeg kan.Når jeg driver med healing,så dukker det opp mye rundt meg,å det er med personen jeg healer.Jeg tok en reading på messa på brøttum, å det gikk veldig bra.men jeg tror ikke jeg skal begi meg ut på det området enda.Jeg kunne tenkt meg å vært med på dine sirkel kvelder.Jeg vet jeg trenger så mye innen det alternative.Jeg vil som sagt ikke begi meg ut på noe som gjør mere skader en god.Så derfor er det healing som ligger meg nermest nå. Var jo moro at du testet meg på trysil da hehe, det er jo det som er moro. Kjempe fint innleg du har her Kim, å er det noen som skal gi deg pepper'n for det du mener og står for.Da kan de heler feie for sin egen dør før du får pepper'n. Er mange som støtter deg her kim :) Ha en fantastisk uke med mange nye og spennende opplevelser. Hils i hjemmet:) Hilsen nabon oppi øverbyggda :)
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment