Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Krystall råd: Rosen kvarts

Rosen kvarts
Rosen Kvarts er en absolutt herlig stein som jobber utrolig bra på balanse, kjærlighet, det fysiske hjertet og sirkulasjonssystemet vårt. Rosen kvartsen i bruk i ansiktsmassasje kan ha en oppstrammende og antirynke effekt, det samme kan Ametysten (neste krystall råd handler om Ametysten) noe som de store spa produsentene og de som konstruerer massasjene har begynt og forstå. Nå har flere av de kommet med egne behandlinger med steiner og krystaller. Algotherm er et av disse selskapene som nå har lansert egne foryngelses protokoller med rosen kvarts og ametyst.

Rosen kvartsen har selvfølgelig andre egenskap er enn dette også. Den kan brukes aktivt til behandling av astma og lunge problemer, menstrasjons smerter, brannsår, styrker adrenalin kjertlene, den avgifter kroppen den øker fruktbarhet og den kan hjelpe i situasjoner der det forekommer alzheimer’s, parkinson og demens.

Ved å lage et urte utrekk i olje, eller å lage oljeblandinger av baseolje og eteriske oljer for så og bruke rosen kvartsen til å massere det inn med har en sterk legende virkning.  Ved astma behandling rens steinen godt i rennende kaldt vann, gjerne hold den der i 2-3 minutter, eller se for deg at den fylles av hvitt rent lys som tar bort de energiene som ikke skal være der. Hold steinen så mellom hendene og send intensjonen din inn i den, i dette tilfelle så er det å hjelpe på astma problematikk. Lag deretter en oljeblanding hvor du tar ca 3 dråper eterisk olje av Eukualyptus i 30 ml baseolje, baseoljen kan være jojoba, avokado, nyperose, eller ekstra virgin olivenolje. Dypp rosen kvartsen i oljeblandingen og masser inn over lungeområde. Følg klokken og bruk sirkulære bevegelser. Rosen kvartsen du bruker til denne behandlingen bør være behandlet eller slipt, en rå rosen kvarts har ofte skarpe kanter og spisse hjørner, da kan du lage rifter og sår i huden det ikke gunstig. Både baseolje og eteriske oljer er mulig å få tak i din lokale helsekost. Har de det ikke inne så kan de bestille til deg.

Rosen kvartsen har også mange åndelige virkningsområder. Den er steinen for ubetinget kjærlighet, tilgivelse, den styrker aksepten for forandring, den hjelper deg med å ta i mot, øker balansen, hjelper med å se skjønnheten i alle ting, den hjelper på sorgheling, slippe uforløste følelser og traumer. Dette er også en stein som fremmer kommunikasjon med åndeverdenen og dine guider.
For å gi healing til ditt eget hjerte enten om det er til det fysiske bankende hjertet, eller om det er til hjertechakraet så kan du bruke denne øvelsen her.

Denne øvelsen vil rense hjertechakraet og forløse gamle følelser som du ikke trenger lenger. Ta 2 rosen kvarts og rens de godt, hold de under rennende vann eller se for deg et hvitt lys som tar bort all den uønskede energien. Har du gått reiki kan du også sende reiki inn i krystallen eller du kan bruka reiki symbolene. Har du annen type healing kan du også bruke denne til og rense krystallen din. Sett på litt rolig musikk som kan få deg til å slappe av, ta en rosen kvarts i hver hånd og trekk pusten ned i magen og lukk øynene dine. Send ut en tanke til steinene hvor du ber om at de skal rense hjertechakraet ditt og hjelpe til med å forløse innestenkte følelser. Er det ditt fysiske hjerte du skal heale så tenk det samtidig. La nå stein energien flyte opp hendene dine og inn i hjertet. Du kan oppleve å bli sorg tung, at hjertet begynner å slå kraftig eller varme og kulde bølger. Bare husk at dette er normalt og vil stanse av seg selv etter hvert. Sitt slik i 10 -15 minutter. Når behandlingen er ferdig bryt energien ved å drikke litt vann og skriv gjerne ned opplevelsene dine. Har du mye negative opplevelser som vold, overgrep eller andre ting, vil dette ta tid og jobbe ut. Bruk krystallbehandlingen på deg selv 1-3 ganger i uken en periode og se om det kan hjelpe deg.

Foto Kim Are Stende

2 Kommentarer på Krystall råd: Rosen kvarts:

Kommentarer RSS
imbjørg h. olsen on 8. november 2011 14:24
oi så mye jeg ikke viste om rosen kvarts! jeg har en rosen kvarts pendel.
Svar på kommentar


Barbro on 26. desember 2011 01:51
Fin informasjon om rosenkvarts. Var noe her jeg ikke visste :-)
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment