Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Krystall råd: Ametyst


Ametyst er en halvedelsten som du finner i store deler av verden, blant annet i Norge. I de norske kronjuvelene kan man finne mange nydelig fasett slipte Ametyster.  Denne steinen har en søt og spesiell opprinnelses historie om hvordan den ble til.

Det var en gang en veldig vakker Nymfe som vinguden Bacchus var så forelsket i. Bacchus klarte ikke ta øynene fra henne når hun danset med de andre Nymfene i skogkanten. Han brukte enhver anledning til å komme nær Nymfen og ta på henne. I starten syntes Nymfen dette var smigrende men etter en stund ble det så plagsomt at hun viste ikke sin arme råd. Hun rådførte seg med de andre Nymfene, de rådet henne til og besøke skoggudinnen Diana. Nymfen var nervøs og etter en stund tok hun mot til seg og besøkte Diana. Diana forsøkte å forstå Nymfens problem og kom med en ide. Hun spurte nymfen om hun skulle gjøre henne om til en krystall. Nymfen gikk med på dette og Diana gjorde som hun hadde sagt og plasserte Nymfen i en hule. Da ryktet om dette nådde Bacchus dro han til hulen for å se om dette var sant. Da han kom frem og så den vakre nymfen sitte krystallisert foran ham ble han så sint. Hun var fremdeles vakker men uten liv. I sinne kastet han vinglasset sitt mot krystall statuen. Fargen fra vinen trakk inn i krystallen og ble farget rød lilla slik vi i dag kjenner Ametysten, og vakker er den fortsatt.

Av de gamle Grekerene ble Ametysten også brukt mot rusavhengighet, mot fyllesyke og hodesmerter.
Ametysten brukes fremdeles mot disse tingene.

Å ha med seg en programmert Ametyst før man går ut på byen hjelper mot fyllesyke, den kan også brukes dagen derpå for å bli kvitt det verste av ubehaget. Ametysten er også fantastisk i bruk mot migrene, nakke og skulder plager. Å ha en Ametyst over sengen gir ro og velvære. Du kan også programmere en Ametyst og for å få fremsynte drømmer.

Programmeringsmetoden: Hold steinen mellom hendene dine og trekk pusten dypt ned i magen. Tenk deg at du sender steinen hvitt lys slik at du renser den og tar ut energier som ikke skal være der. Deretter sender du Ametysten en tanke hvor du ”forteller” den hva du ønsker at den skal hjelpe deg med. Hvis du ønsker at den skal gi deg framsynte drømmer eller om du har mareritt forteller du den dette med tankene dine og legger den under hode puten. Dette kan du også gjøre hvis du har hodepine på kvelden, da vil du sove bedre og roligere. Hvis du ønsker at krystallen skal hjelpe mot fyllesyke programmerer du den før du begynner og drikke alkohol. Vis du ønsker hjelp til dagen derpå kan du ta en Ametyst i den ene hånden og en Bergkrystall i den andre og be krystallene ta bort ubehaget, sitt da i minst 15-20 minutter. Etter en slik behandling trenger steinen en skikkelig rens. Hold de under kaldt rennende vann i minst 10 sekunder.

Du kan også behandle andre med Ametyst. Hvis det er venner eller familie som har vondt i hodet, nakke eller skuldre kan du ta 3 programmerte Ametyster og legge de rundt hodet. Hvis du ønsker å forsterke behandlingen kan du legge en ubehandlet Bergkrystall spiss på brystet til personen du behandler. La steinen ligge i 15-20 minutter.
 
Bare ved å ha en ametyst i rommet vil den beskytte og rense ut dårlige energier. Ametystklynger kan også rense andre krystaller og lade de med energi. Ametysten styrker også klarsyn siden det er en stein som fungerer godt på det 3 øyet. I meditasjon for å forsterke klarsyn kan du teipe eller legge en Ametyst på pannen mellom øynene.

Ametyst finnes i mange former og kan variere i fargen. Uansett hvilken form eller størrelse ametysten har er den like virkningsfull.2 Kommentarer på Krystall råd: Ametyst:

Kommentarer RSS
Ann mari on 10. november 2011 09:31
så vakkert fortalt og så interesant dette er :) klem
Svar på kommentar


Barbro on 26. desember 2011 01:48
Kjempefint skrevet!!
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment