Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Intervju med Lisa Williams (Publisert i alternativ guiden 2011)

Lisa Williams

Solen skinner fra en skyfri himmel i Trondheim og jeg er på vei for å møte det internasjonale mediumet Lisa Williams. Jeg blir tatt i mot av en smilende dame med et intenst blikk og en hærlig utstråling. Denne damen som tilsynelatende virker som et helt vanlig menneske, smiler og prater med meg som om vi har kjent hverandre hele livet.
Jeg finner frem notat blokken min og spørsmålsarket mitt.

Tror du vi har planlagt våre neste inkarnasjoner allerede på den andre siden. Blir vi gjenfødt på grunn av det vi ikke klarte å lære i vår forrige inkarnasjon? Er dette årasken til at vi finner oss selv ofte oppi de samme situasjonene og med de samme menneskene.?

”Jeg har skrevet en bok om dette som lanseres 1 mars, den heter survivel of the soul. Vi planlegger våre liv før vi blir født. Det vi gjør som sjeler på den andre siden er at vi velger våre foreldre, vi blir gitt en kontrakt og vi får se tidligere kontrakter. Da får vi se hvilke ting vi ikke har lært i våre tidligere inkarnasjoner og hva vil skal lære nå. Da velger vi livet vært og de prosessene vi skal igjennom. Jeg valgte en åndelig vei. Når jeg var gjennom en regresjon så jeg at jeg hadde tatt selvmord i et tidligere liv, gjennom mitt selvmord så jeg at jeg hadde kommet tilbake i dette livet med nettopp denne kontrakten. Jeg kom tilbake for å lære andre om spiritualitet. Jeg har sett på livet og jeg har sett på mine foreldre for å velge de som kunne gi meg de tingene jeg måtte lære. Jeg elsker min mor og far, men en ting jeg har lært av dem er å ta følelsemessig avstand til ting. Jeg ble aldri forstått som barn og jeg var alltid den med en overivrig fantasi. Jeg lærte meg den avstanden fordi vi aldri var nær som familie. Vi er nærmere hverandre nå, noe jeg er veldig glad for å kunne fortelle. Denne avstanden lærte meg og ikke bli for involvert i readingene mine. Den lærte meg å ta avstand fra den følelsesmessige biten av det. Hvis vi har planlagt å gå til høyre kan vi fortsatt velge å gå til venstre, vi har alle en fri vilje, men dette vil gjøre slik at det vil ta lenger til å møte de menneskene og situasjonene vi har planlagt å møte. Ja noe av dette er grunnen til at vi blir reinkanert. Sjelen er dette, energi og noen ganger kan sjelen dele seg. Dette skjer ofte hos tvillinger. Der har sjelen delt seg. Ofte når en av tvillingene dør, vil den sjelen gå sammen med den levende tvillingen igjen og da kan den gjenlevende tvillingen føle seg hel. Normalt vil en eldre sjel lære en yngre sjel. Jeg var et redskap for min sønn til å komme til jordplanet, han er et utrolig begavet barn som kommer til å bli større enn meg når han blir eldre”.

Kan du forklare livet på den andre siden?

”Livet på den andre siden er utrolig. Jeg har selv hatt en nær døden opplevelse. Vi blir møtt av et hvitt lys og våre nære og kjære er der for å ta i mot oss. Vi må gå igjennom en healing prosess, vi må se på livet vårt og vi må se på de vi har såret og de problemene vi har skapt, denne healingen er ikke så ille og den varer ikke så lenge. Når vi har gått gjennom healingen beveger vi oss gjennom forskjellige tilstander. Vi har ingen fysisk kropp lenger, vi trenger ingen stoler å sitte på eller senger å ligge i, det er en tankeprosses. Du kan manifestere alt bare ved å tenke det. Du kan få de materielle tingene du vil ha eller den kjærligheten du lengter etter. Du får møte sjelevennen din og du blir introdusert for sjele familien din. Den eneste måten jeg kan forklare det på er. Tenk deg ubetinget kjærlighet og gang det opp med 1000, det er den følelsen av kjærlighet du får. Sjelen vår er fanget i denne begrensede kroppen og når du kommer ut er det en frihet du ikke kan forestille deg. Det er bare woow det er bare nydelig, det er lett, det er lyst og det er fritt. Du møter din familie og venner igjen og du blir kontaktet av sjelefamilien din, det er bare en utrolig opplevelse, en opplevelse som bare er nydelig”.

Tror du alle mennesker er født med evnene til å bli medium og healere?

”Jeg tror vi alle er født med evnen til å være klarsynte, ha evnen til å se ting og en sterk intuisjon. Hvis vi utvikler det åpner vi oss på en veldig spirituell måte og vi blir mer i ett med oss selv. Vi har alle muligheten til og la kroppen og sjelen vår bli brukt som et redskap, om det redskapet kan bli brukt som et medium eller som en healer spiller ingen rolle. Men vi har alle evnene til å bli brukt som et slikt redskap”.

Hvis en person har disse evnene, mener du at personen har en plikt til å utvikle de?

”Nei, ikke egentlig. Jeg tror de mister en del av seg selv hvis de ikke gjør det. Mange mennesker er redde og bekymret. Det er som om noen er musikalske, men de har ikke muligheten til å lære seg å spille piano, kanskje de ikke har penger eller det kan være andre ting som stopper de fra å kunne utvikle evnene sine. De nekter ikke å utvikle evnene sine eller at de ikke vil, men de har ikke muligheten til å gjøre det. Vi har alle fri vilje, men jeg tror at hvis du har evne, hvorfor ikke utforske den eller bygge videre på den. Det er nydelig når du har den evnen”.

Hvordan kan folk finne ut av om de har din type evner?

” Jeg synes alle skal se etter tegn, alle har evnen til å motta disse tegnene. Det kan være mynter på gulvet som kan ha en dato stempling som har en kobling med den avdøde, det kan være en englefjær, det kan være musikk, det kan være at du overhører noen bruke den samme frasen som faren din brukte, uansett hva det er så kan alle se tegnene. Vi har alle evnen til å være klarsynte men det handler om hvordan du kanaliserer denne evnen, og det handler om å lære å lytte til evnene våre. Det viktigste er, og dette er noe som min bestemor lærte meg. Stol alltid på magefølelsen din, den vil aldri svikte deg. Det er i solarplexus som du kjenner det i faktisk. Solarplexus er hovedkilden som tar energi inn i kroppen din. Mange mennesker tror det er det 3 øyet eller kronchakraet som tar inn denne energien, men det er faktisk solarplexus. Når du får en slik stikkende følelse i magen, så er det intuisjonen din du merker”.

Har du noen råd til de menneskene som blir dratt i denne retningen? Noen råd til hvordan folk kan lære om disse tingene?

”Når jeg kommer til Norge igjen i 2011 skal jeg blant annet holde kurs. Jeg elsker å lære bort og dette er noe som ligger nært hjertet mitt. Det er viktig at folk blir lært opp på den riktige måten og med den riktige læreren. Har du ikke den riktige læreren lærer du feil og dårlige teknikker. Jeg tror grunnen til at mine kurs er så populære er fordi jeg underviser fra hjertet, jeg underviser med kjærlighet og jeg underviser i de prinsippene og stegene som vil ta inn de på den andre siden. Det er noen ting folk virkelig bør tenke på. Gjør det med en dypere mening, tro på deg selv. Det handler om å ha tro på at du kan gjøre det. Det er som å synge. Alle kan synge, men ikke alle kan bli Celine Dion, men noen kan bli en karaokesanger som går opp på den lille senen og synger. Men du vil alltid utvikle evnen din til det nivået som det er meningen den skal utvikles. Er det meningen med at du skal bli en ny Celine Dion så blir du det. Hvis det er meningen du kun skal synge karaoke så er det dette som vil skje, hvis det er meningen at du ikke skal synge utenfor dusjen så skjer det ikke heller. Men vi kan alle synge. Det er viktig og forstå at evnene dine utvikler seg til det nivået som er meningen de skal utvikles til, så lenge du tror på deg selv. Det er 3 grunnprinsipper som er utrolig viktig uten disse kommer du ingen vei. Meditasjon, og via meditasjonen ender du opp med å fokusere på deg selv og ditt høyere selv og du starter å føle deg i ett med deg selv. Meditasjon er utrolig viktig, tro på seg selv og virkelig klare å dele sjelen din fra ditt fysiske jeg og komme i kontakt med sjelen din og ditt høyre selv. Du må tro og stole på det du blir gitt fra åndene. Det handler om å jobbe med seg selv, tro og meditasjon. Det vil hjelpe alle”.

Når du snakker om å finne fred å kjærlighet i livet. Hvilke metoder fungerer best til å finne dette eller å holde på det? Hvordan beholoder du fred og kjærlighet i ditt liv?

”For meg er det å gjøre alt du gjør med kjærlighet, behandle folk med respekt og på den måten du selv ønsker å bli behandlet på. Jeg går gjennom livet med en dypere mening, jeg kler meg med en dypere mening. Det handler også om å være i øyeblikket og nået. Det spiller ingen rolle hva som skjedde for 10minutter siden, fordi akkurat nå er det som gjelder. Det handler om å gjøre alt du gjør med en dypere mening og gjøre alt med kjærlighet. Jeg legger min kjærlighet i dette intervjuet, jeg er her, tilstede og hjertelig. Det handler om å gjøre alt med en dypere mening. Ja, ok. Vi gjør alle ting halvhjertet men å få ting i hverdagen til å bety noe. Jeg tror at når du begynner å legge den energien i ting vil ting forandre seg. Noen sa til meg forrige uke ”Jeg så deg klemme noen, og du ga den klemmen med en dypere mening”. Å jeg klemmer alle, jeg er kjent som klemmeren. Når jeg klemmer noen gjør jeg det med en dypere mening og en lidenskap. Jeg kjente ikke dette menneske men han kom bort til meg, jeg ga han også en klem, en venn av meg sa til meg etterpå at hun så hjertechakraet mitt åpne seg og omsluttet han med kjærligheten min og når jeg trakk meg tilbake lukket det seg, min venn sa jeg delte kjærligheten. Jeg tror det er dette som skjer, det du legger i det får du igjen. Nå skjønner jeg at alle menneskene som jeg trenger å ha i livet mitt kommer inn i det. Det er bare kjærlighet. Det handler om å finne harmoni. Dette er ikke alltid like enkelt, men vi må forstå at når vi går gjennom våre tøffe tider er det kanskje en mening med at vi skulle gå gjennom nettopp dette. Det handler om å ha tro på seg selv.

Hvorfor begynte du som krystallhealer?

Jeg begynte som en krystall healer fordi jeg virkelig ville bli en healer. Jeg ville ikke bli et klarsynt medium. Jeg ville bli en healer fordi jeg har sloss mot kreft 2 ganger i løpet av livet. Jeg gikk hos healere og de gjorde mye healing på meg. Jeg ville hjelpe andre mennesker å heles. Det var først da jeg begynte å tenke hvordan gjør jeg dette. Jeg gikk gjennom Reiki og forskjellige healing moduler, men jeg har alltid vert fasinert av steiner. Jeg plukket alltid opp steiner som barn. Så jeg plukket de opp igjen å startet å jobbe med dem, jeg skjønte at etter hvert som jeg plukket opp steiner følte jeg vibrasjonene fra de. Hvorfor vibrer hånden min undret jeg. Da begynte jeg å studere dette og etter en stund kvalifiserte jeg meg til krystall healer. Min naturlige gave er som klarsynt medium, healing kom etter at jeg hadde utviklet dette. Jeg måtte utvikle det før jeg kunne utvikle healingen min”.

Du nevnte en gang at medium lever kortere enn andre? Hva får deg til å ofre deg for mediumskapet?

”Det er ikke så mange år man mister. Men grunnen til dette er at jeg bruker ganske mye energi, folk tar store biter av den jeg er med seg hver gang jeg gir en reading. Dette er livskraften og livsenergien min, så naturlig nok har det en påvirkning. For at jeg skal klare å ta vare på min aura og min energi må jeg noen ganger bare si nei. Jeg hater å måtte gjøre det, men noen ganger må du for å beskytte deg selv.
Hvis du ikke gjør dette vil du miste mye livskraft. Det handler om auraen vår, å så fort du begynner å gi den fra deg vil den bli bulkete å få mørke områder i seg, sykdom kan krype inn. Vi må ta vare på auraen først, deretter kan vi bekymre oss for den fysiske kroppen. Derfor jobber jeg alltid med auraen først under en krystall healing, Auraen vår er vår beskyttelsesbarriere mot negativ energi. Grunnen til at jeg ofrer energien min for dette er for jeg har blitt gitt denne gaven, det tok meg lang tid å skjønne at jeg hadde denne gaven. I 20årene brukte jeg den mer som et party triks, nå er de hellige. Nå er jeg 37 år og nå er de hellige for meg. Jeg kan ikke se for meg et liv uten denne gaven, jeg hjelper mennesker med den, og når jeg ser den healingen som kommer ut av den og kjærligheten, så forstår jeg det og det er utrolig. Det er så kraftfult og fantastisk. Det er ikke fordi jeg er Lisa Williams, og at hun er på tv, at hun er på senen og er kjendis, det bryr jeg meg ikke om. Men la meg hjelpe noen, la meg hjelpe noen og heales. Det er grunnen til at jeg gjør dette”.

Hva har gjort sterkes inntrykk på deg i ditt liv?

”Det må være sønnen min. Å ha Charlie som nå er 10 år gammel har gjort den største påvirkningen på mitt liv. Hvis jeg ikke hadde hatt Charlie hadde jeg nok vert 6 fot under. Jeg levde mitt liv på en knivegg. Charlie har jordet meg, fått meg til å forstå meningen med livet, han har lært meg å elske. Jeg blir veldig følsom når vi snakker om dette. Han har virkelig lært meg å elske, medfølelse og gleden over å leve. Det er nok det største som har skjedd meg. Han er en gave”.

Har du noe å si til den Norske fansen?

”Den Norske fansen har vert fenomenal. De har støttet meg. Sammenlignet med noen av de andre landene jeg har vert i, er Norge en av de beste. Jeg er velsignet med at de har støttet meg og min gave, jeg vil bare si at dere skal fortsette å tro på dere selv, fordi, jeg elsker energien i Norge, jeg elsker menneskene her. Jeg elsker medfølelsen dere har her, bare å fortsett å gjør som dere gjør. Det er så mye kjærlighet her og jeg vil bare si tusen takk for at dere tok i mot meg her i Norge. Det har vert stort for meg”.

Tekst: Kim Are Stende Fote: Merete Åslid
 

1 Kommentar på Intervju med Lisa Williams (Publisert i alternativ guiden 2011):

Kommentarer RSS
kjerring1 on 13. mars 2012 13:24
Du er jo bare sååå god...Eller for å si det på en annen måte : det er noe veldig godt ved deg.. Lys og kjærlighet og jeg tror at alle gaver vi får er i nåde...Uten nåde fra Gud/universet...er vi intet...Hilsen den gamle Kjerringen...
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment