Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Krystall råd- Bergkrystall

Bergkrystallen er viden kjent for sine rensende og energi givende egenskaper. Denne krystallen har blitt brukt gjennom flere årtusener, helt fra det gamle Egypt til vårt moderne samfunn. Denne steinen hjelper mot mange forskjellige problemstillinger.

For at din stein skal jobbe effektivt og raskt kan det være lurt og rense og programmere den. Grunnen til at vi trenger å rense krystallene våre er at de suger til seg energien i fra miljøet sitt. Hvis du går og kjøper en stein i en butikk vil den a trukket til seg energi i fra butikken og alle menneskene som har håndtert steinen din. Det og rense steinen tar ikke lang tid og er heller ingen lang prosess. Siden bergkrystallen er en stein som tåler å renses i vann kan du holde den under kaldt rennende vann. Dette vil ta bort de energiene som ikke er bra. Når dette er gjort tørker du forsiktig av den og tar den mellom hendene dine. Sett deg ned og slapp av, prøv og kom inn i energien til krystallen, send krystallen så en tanke om hva du ønsker den skal hjelpe for. Ved å gjøre denne prosessen vil du lage en intensjon og krystallen vil være med og forsterke den intensjonen. Ha så steinen i lommen, i et halskjede eller noen velger å putte den i bhen. Hvordan du har den med deg spiller ingen rolle.
For og få mer overskudd og energi kan du ta 2 bergkrystall spisser. Ta en stein i hver hånd sett deg på en stol og lukk øynene dine, samle energien din litt og send så ut en tanke til steinen der du ber om at du toner deg inn på energiene deres og at de gir deg energi og overskudd. Sitt slik i ca 10-15 minutter og du vil kjenne at du får mer overskudd, klarhet i tankene og en mer avslappet og balansert væremåte.

For å få økt blodsirkulasjon kan du bruke steinen til å massere leggene og lårene dine. Lag deg en olje av ca 30ml baseolje (fås kjøpt på helsekost) og 3 dråper med eterisk lavendel olje, dypp steinen i oljen og masser i fra ankelen og opp mot kneet. Det er viktig at du masserer opp mot hjertet, ettersom dette også vil stimulere mikrosirkulasjonen. (har du kreft, unngå å gjøre dette)

Steinen egner seg veldig godt til healing behandlinger ettersom den forsterker, lagrer og husker energier. Den vil også transformere negativ energi til positiv energi. Denne steinen kan være med å forsterke mediale og klarsynte evner, siden dens energi er ”krystall klar” og stimulerer til åpning av kronechakraet,
Legg en tromlet bergkrystall over hodet når du mediterer for å forsterke opplevelsene dine. Eller hold den i hånden før du kanaliserer for å få gjennom klarere budskap.


 

1 Kommentar på Krystall råd- Bergkrystall:

Kommentarer RSS
Barbro on 26. desember 2011 01:45
Fin innlegg om bergkrystallen. Har brukt den i mange mange år!
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment