Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Storseanse med Gordon Smith. (publisert i alterntiv guiden 2011)

Storseanse med Gordon Smith.
Salen i Oslo Konserthus begynner å fylle seg sakte men sikkert opp. En svak summing høres fra publikum. En velkledd mann kommer ut på senen og publikum blir helt stille. En introduksjon blir gjort og ikke lenge etter kommer Gordon Smith som er hyllet til Englands mest treffsikre medium.

Gordon informerer oss litt om hva kvelden skal inneholde. Han forteller at han styrer ikke de som kommer gjennom og at vi skal ha en fin tid sammen.

”Jeg tror ikke lenger på et liv etter døden. Jeg VET at det er et liv etter dette. Å tro gir mulighet for tvil, men å vite er å ha kunnskap og når det er kunnskap er det ikke rom for tvil” Forteller Gordon før han setter i gang seansen.

Det tar ikke mange minuttene før Gordon har koblet seg på og den første åndepersonen er med han. Gordon beveger seg over senen mens han snakker med publikum. ”jeg har en mann med meg, dette er en pappa figur.” Gordon titter rundt i salen. ”Ta meg til den du vil snakke med” sier Gordon til åndepersonen. Gordon tar da noen bestemte skritt over senen og stopper foran en mann som sitter på første rad. ”Jeg har med faren din, du har mistet faren din har du ikke?” mannen i salen bekrefter dette og Gordon fortsetter. ”han gir meg et navn, Jake, Jarl eller Jarle. Jeg er ikke så god på då norske navnene” sier Gordon og titter på mannen på første rad. Mannen bekrefter at det er han som heter Jarl og at han kan skjønne at det er faren hans.  Publikum gisper.

Gordon forteller at dette var en mann som hadde vanskeligheter med å vise følelser og at det han ønsker å fortelle sønnen sin er at han er glad i han og at han fortsatt er med ham. Gordon gir mannen mange gode beviser på at det virkelig er faren hans.  Mannen som får beskjeden er tydelig berørt av beskjeden fra faren sin. ”Jeg sender kjærligheten hans til deg” avslutter Gordon.

Gordon utstråler en medfølelse og varme til publikum. Han viser en respekt for åndeverden og for informasjonen som kommer gjennom til han.
Det tar ikke lang tid før Gordon har en ny åndeperson med seg. ”Jeg har med meg en eldre dame, en bestemor. Jeg er ganske sikker på at hun vil snakke med deg”. Sier Gordon å peker på en  mann et stykke opp i salen. Mannen får en mikrofon og readingen er i gang. ”Din bestemor har med seg et barn.” Kvinnen ved siden av mannen tar hånden til munnen og ser på samboeren sin. ”Dere har mistet et lite barn, det ligger i bestemors armer”. Paret tar begge til tårene og bekrefter at de har mistet et lite barn. ”Denne ånden er så ren, en utrolig kjærlighets energi. Bestemor forteller at det blir en familie forøkelse. Dette er ingen forutsigelse, men noe som allerede er i gang. Ikke bli overrasket om noen i familien forteller at de skal ha barn”. Paret ser på hverandre og prøver å huske om noen skal ha barn i familien. ”Dette barnet som er med bestemor har det veldig bra. Det er friskt og har ingen smerter lenger. Nå mister jeg energien deres. Jeg sender kjærligheten til dere”. Avslutter Gordon. Alle i salen er revet med av denne beskjeden og paret som har mistet barnet sitt er ikke de eneste som har tatt til tårene.

Gordon forstsetter og peker på en ung jente. ”Jeg har med meg bestemoren din, og hun sier du ikke trenger 2 telefoner.” Jenta ler og bekrefter at hun har 2 telefoner. Gordon forteller jenta om hvor bestemor hadde smerter og hvordan bestemor oppførte seg mot henne. ”hun gir meg også datoen den 17 september, og hun viser meg bursdags kort. Er det du eller henne som har bursdag da?” Spør Gordon.  Jenta svarer at det er hun som har bursdag den 17 september og et nytt gisp går gjennom publikum. ”Du vil alltid ha penger så du klarer deg. Ikke bekymre deg så mye å ta den ferien du har tenkt på. Reis, ha det gøy og lev. Lev her og nå. Vær med vennene dine og kos deg. Bestemor er med deg og hun ser deg fortsatt. Men slapp av, hun ser ikke alt du gjør” Ler Gordon og avslutter readingen.

Gordon Trekker pusten og sier at nå blir det en halvtime pause og at vi sees igjen om litt. Publikum reiser seg og praten om Gordons evner sprer seg gjennom salen.
Når Gordon kommer tilbake åpner han for en spørsmåls runde. En dame i salen spørr: Tror du det er mange medium som er på mental sykehus?

”Jeg tror tiden har forandres seg. Før var det nok mange som hadde mediumevenene som var låst inne. Men nå i dag er det en større åpenhet om det. Hos et medium vil det komme informasjon kan verifiseres. Men hvis informasjonen er destruktiv og kaotisk er det nok ofte fra personen selv.” svarer Gordon.

En ung gutt rekker opp hånden og spør: Hva med dyr? Har de en ånd? Går de til åndeverden?

”Dyr har også ånd. Dyr har en bevissthet og dyret har en evne til å elske deg og akseptere at det blir elsket. Jeg kan få kontakt med dem. Bevisstheten til dyret utvikler seg også, alle dyr har medfølelse. Essensen av dyret fortsetter til åndeverden.” Gordon deler en historie med publikum. ”I India bruker de elefanter når de skal sette opp blant annet lykte stolper. Da graver mennene hull og elefantene setter stolpene ned i hullene og mennene fyller det med sement. Men denne gangen nektet elefanten å sette stolpen ned i hullet. Mennene prøvde så godt de kunne for å få elefanten til å gjøre som de ville men elefanten nektet. Mennene begynte å se rundt hullet for å se om det var noe som skremte elefanten. Men det de oppdaget var en kattunge som hadde falt ned i hullet. De løftet ut kattungen og satte den et stykke unna. Da bevegt elefanten på hodet for og selv sjekke hullet. Da den så at det var trygt å sette ned stolpen gjorde den jobben sin. Selv om elefanten er mye større enn en kattunge og lett kunne knust den med stolpen, viste den medfølelse og omtanke for det lille dyret.”  Publikum blir stille og flere av de får en tankefylt mine.

En dame rekker opp hånden og spør: Hva med reinkarnasjon? Kan Rembrant være fan av sin egen kunst uten å vite at det er han som har malt det?

”Ja det er en mulighet. Du kan tenke deg livet som en datamaskin og når vi dør så lagres våre erfaringer og minner på en hardisk. Når vi da starter på nytt blir det opprettet en ny mappe og nye erfaringer og minner lagres. Når vi går tilbake til tidligere liv så blir det som å kjøre 2 programmer samtidig. Men poenget med å huske sine tidligere liv må være å kunne heale det som plager deg i dag. Negative erfaringer du har tatt med deg kan heales og du får en bedre hverdag i dette livet. Mange spør meg i dette tilfelle hvordan jeg kan kommunisere med de som er gjenfødt. Da svarer jeg at jeg logger meg inn på den datamaskinen og får tilgang til de minnene og erfaringene som er lagret i den mappen som handler om livet de hadde her med dere.”

 I løpet av kvelden var det mange rørende møter mellom familie og venner fra den andre siden. En mor som fikk høre at sønnen har det bra etter ulykken, par som fikk høre fra sitt barn, en bestemor som kunne fortelle at barnebarnet ikke trenger 2 telefoner, en dame som fikk vite at hun var et medium og at hun skulle slutte å tvile på seg selv. Et kreftsykt barn som forteller at du har ikke det samme som meg til en i salen.
Gordon levde opp til forventningene og applausen satt løst hos publikum. Gordon Takker for seg og forlater senen. Publikum reiser seg og jeg hører flere som sier de har hatt en uforglemmelig seanse.0 Kommentarer på Storseanse med Gordon Smith. (publisert i alterntiv guiden 2011):

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment