Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Frekvenser

Jeg må bare blåse ut litt. Jeg hører så mange mennesker som sier de har så høye frekvenser at det er ingen som kan måle seg med dem. Sånn helt ærlig, dette er bare tull. Alle mennesker kan nå den samme frekvensen. Jeg som medium hever min frekvens når jeg skal jobbe med åndeverden. Det betyr ikke at jeg har en frekvens som er høyere enn noen andres, ALLE kan nå den frekvensen.

Mennesker som sier dette gjør det mest for å gjøre seg spesielle og interessante. Hvis vi mennesker hadde hatt så høy frekvens hele tiden så hadde vi vert i åndeverden. Disse menneskene som sier at ”dine lave energier drar meg ned”, eller ”jeg kan ikke være i samme rom som deg fordi frekvensen min er så høy at du takler den ikke”. Jeg mener dette er bare tull.

Det samme gjelder guidene, de som sier min guide er sterke enn din guide, eller jeg har erkeengel Gabriel og han er bedre enn erkeengel Raphael. Det finnes INGEN guider eller engler som ønsker å fremstå på den måten. Guidene er uselviske og de har ikke noe behov for å fremstå som verken bedre eller større enn noen andre på noen måte. Dette er den menneskelige tanken og det menneskelige behovet for å fremheve seg.

Å være i lys og kjærlighet betyr å akseptere mennesker som de er. Ingen som ”står i lyset” Vil si eller gjøre noe slikt. Å leve etter prinsippet Lys og Kjærlighet betyr at alle er likeverdige. Det finnes de som slenger ut Lys og Kjærlighet og det første de gjør deretter er å begynne å snakke stygt om andre. Nå poengterer jeg at å dele en negativ opplevelse eller en erfaring er ikke å snakke dritt.

Jeg mener absolutt at mennesker kan nå en form for høyere bevissthet, men dette betyr ikke at det mennesket er bedre enn noen andre. Å ha en høyere bevissthet betyr for meg å ha forståelse, å ha medfølelse uten å føle medynk og akseptere andre mennesker. Nettopp fordi at de er så trygge på seg selv, og kjenner sig egen kraft og energi så godt at de har ikke behovet for å fremheve seg selv.

Jeg vet at jeg kommer til å få pepper for dette.

2 Kommentarer på Frekvenser:

Kommentarer RSS
Anonym on 16. november 2011 14:41
Jeg er så hjertens enig Kim. Dem som sier ,slik du beskriver, "vil ikke jeg regne som reelle alternative" Kanskje harde ord, men for meg virker ikke dem, som de har forstått eller erfart ekte "kjærlighet" slik vi erfarer innenfor den alternative verden. Masse lys til alle :)
Svar på kommentar


Barbro on 26. desember 2011 01:42
Jøss, setter noen seg selv så høyt at de opphøyer seg over alle andre? ja noen gjør vel det. Vel, vil de klatre høyt, kan det hende de etterhvert faller like langt. De finner nok ut av det tilslutt. Er så hjertens enig med deg.
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment