Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Åndeverden

Åndevennene er noen goinger. Jeg blir så ydmyk og takknemlig for alt det de gir meg og hjelper meg med.
Jeg holdt storseanse for en liten tid tilbake. Den var ganske spesiell. Den første ånden som kom til meg ga meg sitt fulle navn, både fornavn og etternavn. Og en del andre detaljer som kunne bekrefte hennes identitet. En annen ånd som kom under seansen ga meg spesifikke detaljer om en rød kiste som han hadde hatt stående. Viste meg tallet 59 mange ganger. Han viste meg også at dette tallet 59 var malt på kisten. Den informasjonen var å treffe spikeren på hodet. På denne røde kisten er det nemlig malt 1359. Denne mannen ga også andre beviser som kunne bekrefte hans identitet. Jeg blir så glad over å få være en del av denne kommunikasjonen og formidlingen. Jeg blir glad for å kunne få lov til og være med bevise og bekrefte at vi overlever den fysiske døden. At det finnes mer enn bare det vi kan oppleve med våre 5sanser.

Jeg har viet hele mitt liv til mediumskapet og utviklingen av det. Jeg har brukt de siste årene til å utvikle meg og andre mennesker. Jeg sitter i flere sirkler og jeg leder flere sirkler. Jeg blir også veldig glad for alle de menneskene som ønsker og utvikle sine egne evner og talenter. Vi er alle født med en viss intuisjon, en evne til å kommunisere med de som har gått over, våre guider og andre åndevenner. Noen utvikler denne evnen i større grad enn andre. Men vi har den alle sammen.

Å utvikle et godt mediumskap tar tid og dedikasjon, det finnes ingen quik fix løsning på det. Man kan ikke bare ta et helge kurs for deretter og gå ut å kalle seg medium, klarsynt eller healer. Det tar tid og øve opp forbindelsen, holde på linkene og få solid og beviselig informasjon. Selv om mediumskap er hardt arbeid, så er det gøy og veldig givende.

Jeg gjorde en vanlig sitting på en jente for en stund tilbake. Hun fikk igjennom noen hun godt kunne kjenne igjen. Deretter kom det en annen dame igjennom, denne damen ga meg sitt fulle navn, både fornavn og etternavn, hun ga meg beviser på hvem hun var. Denne jenta kunne ikke kjenne til dette menneske eller informasjonen hun fikk. Etter at hun hadde kommet hjem den kvelden hadde hun gjort litt slektsforskning. Hun hadde da funnet frem til at den kvinnen jeg hadde fått inn hadde så vist vert i hennes familie. I 1909 hadde denne kvinnen emigrert til USA. Navnet hun hadde gitt meg stemte på en prikk og den andre informasjonen viste seg også å stemme.

Det er ganske utrolig når åndevennene kan formidle slik informasjon til medium. Det beviser for meg at det virkelig finnes et liv etter døden. Jeg husker også veldig godt en annen kvinne som kom til meg for en sitting. Hun heller kunne ikke kjenne igjen noe av det jeg sa til henne. Jeg fortalte henne at jeg så henne sitte ved et kjøkkenbord og hun hadde griset med rødmaling over alt. På seg selv, på bordet og gulvet. Jeg fikk også inn en del annen informasjon som denne kvinnen ikke kunne kjenne igjen. Jeg sa da til henne at jeg beklaget at det ikke ble slik hun hadde håpet og sa til henne at jeg ikke kunne lese for henne. Etter noen dager hadde gått, så ringte telefonen. Det var denne kvinnen som ringte for og fortelle meg at det jeg hadde sett stemte. Hun hadde snakket med et familie medlem om sittingen sin og dette familiemedlemmet kunne bekrefte det jeg hadde sagt, hun hadde til og med funnet et fotografi der hvor kvinnen hadde sittet tildekket i rødmaling, ved det bordet jeg hadde beskrevet. Dette var ting hun hadde glemt fordi hun var for liten til og kunne huske det, men alikevel klarte åndevennene og formidle den informasjonen.

Jeg blir så endesløst glad over alt det harde arbeidet i fra åndevennene. Det er tross alt de som bør få æren. Alt jeg gjør er å sette meg ned å lytte til hva de har og fortelle. Husk det at dine åndevenner, guider og hjelpere aldri er lenger enn en tanke unna.

                           Foto: Kim Are Stende.1 Kommentar på Åndeverden:

Kommentarer RSS
Barbro on 26. desember 2011 01:37
Hei Kim Are Kom over siden din her. fin blogg du har og flotte innlegg. Og kommer til å følge mere med her etterhvert :-) Fint at du skriver om dine opplevelser. Har alltid selv hatt evner men aldri brukt dem. Alt skjer for en grunn, så jeg "kom over" en side i fjor på nettet. Og nå er jeg igang med å begynne å bruke det jeg har. Må nok stole mer på meg selv, men min lærer Alison, kjører på og er sikker i sin sak. Blir interessant å følge deg. Kunne nok lært en dal av deg også for å få fram igjen det jeg la på hylla en gang .-) Ønsker deg en fin romjul. MVH Barbro :-)
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment