Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Lines magiske hender.

Lines Magiske Hender.
Line Helen Iversen er en tilsynelatende normal jente med hundehold som sin største hobby. Slik virker det helt til vi begynner å snakke sammen. ”Å så driver jeg med healing” sier Line som om det skulle være den mest naturlige ting i verden. Det er nettopp derfor jeg har funnet Line, vi skal snakke om healing.
Line forteller meg om en helt vanlig barndom og ungdomstid og hun kunne aldri tenke seg at hun kunne gi healing. ”jeg hadde alltid hatt en interesse for healing og klarsyn, jeg så opp til folk som kunne dette og jeg syntes det var veldig spennende. Historier om Marchello Haugen og Margit Sandemo fasinerte meg veldig” forteller denne muntre jenta så opprinnelig kommer i fra Follebu utenfor Lillehammer, men som nå har flyttet til Redalen sammen med kjæresten Thomas.
 
Reisen
”Jeg fikk muligheten til å ta et Reiki kurs og jeg kastet meg på. Da jeg tok kurset viste jeg ikke hva Reiki var og jeg hadde i allefall ingen ide om at lille meg kunne gi healing til noen. Under kurset viste dette seg og være feil. Etter at jeg fikk Reiki innvielsen åpnet det seg en verden der jeg kunne være til hjelp og nytte.” forteller den muntre Follebu jenta.
Jeg begynte så smått å gi behandlinger og jeg kunne føle hvordan energien ble sterkere og hvordan jeg forandret meg jo mer jeg brukte Reikien på meg selv og andre. Etter at jeg skjønte hvilke krefter og energier det lå i denne enkle behandlingsformen fikk jeg blod på tann og ville utforske videre. Etter en stund gikk jeg videre på Reiki 2 kurs. Her lærte jeg og sende fjern Reiki noe som ga meg muligheten til å utvide min praksis, ikke bare til å behandle de som kom hjem til meg men også venner og bekjente over hele landet og til og med utlandet. Jeg klarte selvfølgelig ikke å stoppe der og jeg fortsatte på Reiki 3 kurs og deretter fullførte jeg min Reiki lærer grad i 2010”. Forteller Line og setter en kopp hundemat ned på gulvet.
 
Hunder
En av Lines største interesser er hundehold, og når man kommer inn i leiligheten så blir man møtt av 3 muntre Pomeranian gutter. Jeg setter med ned i sofaen og det tar ikke lang tid før jeg har alle 3 hundene på fanget. Jeg titter meg rundt omkring i leiligheten. Den lille leiligheten ser helt vanlig ut, bilder på veggene, hyller med bøker, en bunke blader og 2 kaffekopper på bordet. Er det sånn en haeler har det hjemme tenker jeg. ”Hvor gjør du behandlingene dine? Spør jeg. Line reiser seg og henter frem en stor bæreveske og tar ut behandlingsbenken sin av den og slår den opp i stuen. ”Akkurat her” sier Line. ”Når jeg gir behandlingene mine her hjemme sender jeg Thomas ut en tur med hundene, eller så går de inn på soverommet, der sitter han med Laptopen og hundene tar seg en hvil og jeg kan få jobbe i fred en times tid. Jeg synes det er helt greit at folk kommer hjem til meg, men jeg har ikke noe i mot å reise hjem til dem hvis det ikke er for langt unna, jeg trives også godt på små alternativ messer der jeg kan sette opp en liten stand og gjøre healing behandlinger”. Forteller Line.
 
Fjernhealing
Hvordan fungerer fjernhealing?
”Fjernhealing fungerer slik at jeg tegner 3 symboler jeg lærte på Reiki 2kurset mitt. Disse symbolene gjør meg i stand til å sende Reiki ubegrenset av tid og rom. Hvis jeg ønsker det kan jeg sende Reiki til noen som sitter i Australia selv om jeg er her hjemme. Reiki symbolene hjelper meg med å skape et fokus og en intensjon om velvære og forbedring hos personen jeg sender til. Når jeg sender Reiki tenker jeg at jeg sender healing til hele mennesket og måtte det beste skje. Fjernhealing er noe av det jeg gjør mest og jeg har sendt healing til mange dyr også rundt omkring i Norge. Å behandle et dyr gir meg veldig mye. På dyr kan man utelukke placebo effekten og de er mer åpne for og ta i mot energien som blir gitt dem. Vi mennesker lager oss ofte blokkeringer som gjør at energien noen ganger stanser på vei dit den skal. Dette er også noe av grunnen til at mange mennesker trenger mer enn en behandling for å bli bedre. Reiki energien går dit den trengs i kroppen, dette gjelder fjernhealing like mye som når jeg har folk til behandling her hjemme. Derfor er det viktig og prøve å stille seg åpen til det som skjer. Når jeg har sendt fjernhealing har jeg ofte hatt bedre resultater enn ved kontakt healing, dette er fordi at mange ganger så kan problemet i kroppen manifestere seg i energi feltet vårt, eller auraen, og ved fjernhealing vil også auraen renses og heales, dette skjer jo også selvfølgelig under en healing behandling der jeg legger hendene på pasienten men da virker det som om det tar lengre tid. Jeg har behandlet mange mennesker med prolapser, muskel smerter, hodepine og ledd smerter. Min opplevelse av dette er at jeg har gitt en smerte lindring og en økt følelse av velvære og noen har blitt helt friske. Medisinering og diagnoser legger jeg meg ikke oppi det er legenes område”. Forteller Line.
 
Min Opplevelse
 
”Vil du prøve en behandling?” Spør Line. Jeg takker ja og legger meg på benken. Line gjør noen tegn med fingrene over meg og forklarer at hun tegner Reiki symbolene for å forsterke behandlingen. Når hun forsiktig legger hendene sine over ansiktet mitt kjenner jeg straks en varme som brer seg gjennom hele hodet. Den avslappende musikken og de varme hendene som forsiktig bytter posisjon fra ansiktet til toppen av hodet gjør at jeg sakte men sikkert flyter av gårde inn i en avslappet meditativ tilstand. En stund etter kjenner jeg en hånd som stryker meg på armen og en stemme som hvisker at jeg kan komme tilbake. Når jeg åpner øynene og strekker på meg så ser jeg en smilende Line som står klar med et glass kald vann til meg. Selv om det føles som om behandlingen har vart bare noen minutter så har jeg ligget på benken i nesten en time. Å jeg må ærlig innrømme at det var en velbrukt time.
Du kan lese mer om Line på:  http://home.no/lineheleniversen
 
 
Line med sine 3 hunder

5 Kommentarer på Lines magiske hender. :

Kommentarer RSS
Runa Sunniva on 14. januar 2012 03:07
Høres flott ut dette her,jeg er interessert i og prøve,og ønsker henne masse lykke til;) Hilsen Runa.
Svar på kommentar
 
Line on 14. mars 2012 07:03
Tusen takk for lykkeønskningen Runa :) Må si jeg synes det ble en fin artikkel selv også. Takk igjen Kim ;)


rita on 10. mai 2015 10:01
Hei line Kjempe fin artikkel jeg lurer pa kan du ta fjern hiling pa en jeg kjenner ityskland han har rheuma vont i kne og hender hondledd legen sier det finnes ikke noen behandlingsmetode som hjelper mer. Og jeg har hört at det du gjö reiki og hiling hjelper. Jeg er og pa fb lene mvh rita
Svar på kommentar
 
Line Helen Iversen on 10. mai 2015 18:01
Hei Rita, og takk for henvendelsen :-) Skal sende deg epost jeg. Mvh Line :-)


Anonym on 10. mai 2015 10:03
Er ikke inne so ofte her sa svar meg pa mail eller pa fb er du snill line
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment