Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Sjaman Jim Flatjord

Sjaman Jim Flatjord

I Narvik, blant nordlys og nordlendinger finner du en Trønder ved navn Jim Flatjord. Jim har flyttet hit med samboeren Kristina og sønnen Casper for å forfølge sine alternative interesser. Intuisjonen og tilfeldighetene førte dem hit. Denne familien som alle er alternative, og selv om Casper bare er 14 måneder ble han født til indianermusikk og han fikk tromme i dåpsgave. Alle trives som alternative og her i Narvik har de klart å lage en liten alternativ hule. Her legges det englekort og gudinnekort, holdes healinger, tromme seanser og krystall behandlinger. ”Første gang jeg hørte tromming var jeg solgt, den indianske trommingen fasinerte meg”. Forteller Jim.

Sjamanisme
Jim har vert på mange selvutviklingskurs og lest mange selvutviklingsbøker. Han prøvde å finne veien å gå forteller han. Men det ble først klart for han i 2002 hvilken vei han skulle velge. Han skulle bli sjaman. ”Jeg begynte å ta kurs forskjellige plasser innen sjamanismen, jeg har blant annet tatt kurs hos Ulf Dorman. Veien har bytt på sine utfordringer, men jeg er utrolig glad for at jeg valgte å ta denne veien. Etter at jeg begynte med sjamanisme så åpnet det opp for klarsynet mitt. Jeg husker på en av mine første husrenser i 2005. Da kom det opp masse bilder, navn og årstall. Alt dette stemte. Jeg ble så glad og jeg er veldig ydmyk og takknemmelig for at jeg kan få bruke evnene mine”. Smiler Jim.

Casper
Samboer Kristina som også er ganske alternativ og jobber selv med healing og trekker Gudinne kort. ”Alle viste at jeg var gravid lenge før jeg selv viste det. Mange klarsynte og Jim fortalte meg det. Casper plukket til og med ut noen Kunstverk hos en åndelig kunstner før han ble født. Han hadde kommet til henne og fortalt henne at hun skulle male et bilde og hvordan det skulle se ut. Dette bilde fikk han av henne og det henger her i stua”. Forteller Kristina og henter bildet, samt et annet bilde malt av samme kunstner. Det andre bilde er et bilde av guiden til lille Casper.  
Allerede da Casper var 9 måneder gammel var han med når far skulle holde kurs. Under en tromme reise hadde Casper krabbet rundt på gulvet mellom deltagerne og plassert hendene sine akkurat der de hadde vondt. Både energien og opplevelsene er sterkere når Casper er med.

Trommesirkler
Jim holder også tromme sirkler. ”Under en trommesirkel skjer det mye blokkeringsforløsning. Alle mennesker tåler å være med på trommesirkler. Trommereise er nesten som en meditasjon, men den største forskjellen er at du kan når som helst åpne øynene og være tilbake. Det kan du ikke under en veiledet meditasjon. Tromme reiser kan fungere på mange måter. Noen ganger gjør jeg det for at deltagerne skal få møte sine kraftdyr, andre ganger for å møte sine guider eller familie på den andre siden og selvfølgelig for å gi en ren healing med trommen. Jeg kan også gi en trommereise for regresjon. Men jeg gjør aldri dette vedmindre personen har vert med på trommereise før Trommereisene mine er guidet både før, under og etter.” Sier Jim. Jim reiser ofte hjem til folk og holder trommereiser. Jim har i tillegg til dette laget en egen tromme cd. Cden inneholder 3 reiser hvor du kan oppleve å møte dine kraftdyr, reise med dem og leke med jungel dyrene.

Kraftdyr
”De fleste vet om hjelpere og guider, det samme er det med kraftdyr. Man velger et kraftdyr før man blir født, etter hvert vil det komme inn andre dyr eller dyret vil forandre seg. Det kommer veldig an på hva du trenger i livet ditt og hvilken situasjon du er i. Et av mine kraftdyr er bjørnen. Jeg kan kalle på han og låne egenskapene til bjørnen. Det kan være alt i fra styrke til tålmodighet. Dette hjelper meg på mange forskjellige måter i mitt liv”. Forteller Jim.

Gudinnekort og Krystaller
Jim finner frem en koffert med
krystaller og Kristina finner frem guddinne kortene. Jim forklarer meg at Krystallene han skal bruke snakker til han. Da vet han hvilke krystaller som skal brukes hvor på kroppen. Jim har også god kunnskap om krystallene han bruker. Jim demonstrer en behandling for meg. Han legger ut krystallene for å gi en chakra balansering. Han bruker pendel for å sjekke balansen i chakraene og hvor mye energi hvert chakra skal ha. Jim konsentrer seg og jeg kan se han føler seg inn på klienten sin. Han finner frem en annen pendel og sjekker igjen. Nå ser chakraene bedre ut. Han gir også kontakt healing under krystall behandlingen. Han legger hendene sine på skuldrene til klienten. Helt til slutt finner Jim fram en fjær som han stryker raskt over auraen og hver krystall. Dette gjør han for å rense krystallene og auraen til klienten. Klienten reiser seg opp og jeg kan se i øynene hans at behandlinger har hatt virkning på han. ”Jeg føler meg litt rar i kroppen. Men jeg føler meg bra. Utrolig at det skal virke på denne måten. Jeg kjente noen av krystallene bli tunge og trykke seg ned i kroppen. Utrolig spennende”. Sier Klienten.

Så er det fram med guddinne kortene. Kristina legger opp ett opplegg på klienten. Hun forteller at familie situasjonen vil forandre seg og det er uvikling og masse spennende ting som kommer i tiden fremmover. Kristina begynner å gå mer i dybden og jeg skjønner på klienten at det stemmer veldig godt. ”Det var veldig bra. Hun sa ting som var veldig riktig. Jeg gleder meg til å se om tingene hun sa om fremtiden vil stemme, jeg håper det for der var det mye positivt. Jeg er fornøyd med lesingen. Hun var veldig flink”. Forteller klinenten.

Her er familien samlet. Lille Casper, Kristina og Jim. 
Tekst og foto: KIm Are Stende

0 Kommentarer på Sjaman Jim Flatjord:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment