Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Rune Kamali Isaksen

Rune Kamali Isaksen.

Rune Kamali Isaksen er en engasjert nordlending som har tatt turen fra Harstad til Narvik for å møte meg. Rune er grunnlegger og leder av Alternativt Forum Nord. Han ønsker å være med på å skape et samhold og engasjement rundt omkring i Nord-Norge. Rune ønsker å dra inn den Nord-Norske samiske kulturen og vekke opp igjen interessen for det gamle samiske og den norske bruken av trommen.

Rune Isaksen’s reise startet i 2007 da han kjøpte en bok om dyrekommunikasjon av Sissel Grana. Før dette, var Rune en overarbeidet mann som ikke tok seg tid til og kjenne på seg selv og hva kroppen hans trengte. Han tok på seg altfor mye ansvar og jobbet dobbelt av det han hadde trengt å gjøre. Rune skjønte at han trengte en forandring i livet, og fikk innvilget permisjon fra jobben i sikkerhetsbransjen. Han pakket ned hunden, kattene og noen klesplagg og flyttet til Notodden. ”Jeg prioriterte mye fritid når jeg kom til Notodden. Jeg valgte å ikke ha så mange nære venner mens jeg bodde der. Dette ga meg muligheten til å tenke og dra kroppen og sinnet tilbake slik at jeg klarte å leve i nuet.  Jeg begynte også i denne perioden å lese en del alternative bøker. Det som inspirerte meg til og starte Alternativ Forum Nord var et av mine første møter med det alternative på Notodden. Der var jeg med på et møte i Alternativt Forum Notodden, og følte at dette var et godt merke navn. Jeg tok det med meg videre til nord og har nå klart å lage et samlingspunkt for mange mennesker i store deler av Nord-Norge.”

Rune har siden 2007 engasjert seg mer og mer i det alternative, og hans selvutvikling har vært med på å påvirke og inspirere mange mennesker. Han har selv tatt tak i sine healing-evner og har begynt å jobbe med fjernhealing. Han er også deltager i en mediumutviklingssirkel i Harstad. Her sitter han som deltager for et lokalt medium. Året 2010 har vert veldig spesielt for Rune. Han har "våknet", og samtidig utviklet sitt klarsyn. Han har lang erfaring fra både Nato-styrkene på Balkan og sikkerhetsbransjen. Han jobbet som leder i sikkerhetsbransjen, men valgte å si opp stillingen. Han følte det var meningen at han skulle gjøre noe annet. Rune sier at selv om han nå mangler både jobb, kjæreste og barn, så har han aldri hatt det bedre. ”Å få være med å arrangere mye forskjellig her i nord har gitt meg mye. Jeg føler jeg er kommet på rett hylle og jeg føler jeg kan være meg selv og slappe av. Jeg har et stort nettverk rundt meg som jeg jobber sammen med, og her i nord er det store avstander mellom folk. Det er utfordrende å motivere både kurs-holdere og kursdeltagere til å komme opp og bruke det de kan her i nord. Jeg føler at Alternativt Forum Nord er med på å forbedre dette. Det er med på å spre budskap og vi er en informasjons-kilde der vi kan sende ut det som trengs av informasjon til eventuelle kursholdere og kursdeltagere. Vi har arrangert kurs, tema kvelder, alternativmesse og foredrag.
Nå jobber planlegger vi en større sommerfestival (Nord-Norsk AlternativFestival) i Harstad. Målet med denne festivalen er å kunne samle mange mennesker og påvirke til at de nord-norske tradisjonene også kommer inn i det alternative.”

Brant nesten inne.
”Når jeg var i Nato-styrken på Balkan hadde jeg en skremmende opplevelse. Vi skulle fylle en container med makulerte papirer og brenne disse. Containeren sto på søyler en liten halvmeter over bakken. Gulvet var borte, og vi balanserte på gulvbjelkene. Etter at vi hadde fylt containeren med ca. 15 fulle søppelsekker og dynket papirene med diesel bøyde jeg meg ned for å tenne på. Jeg fikk ikke fyr ved første forsøk, så jeg gikk inn i containeren for å tenne på. Gulvbjelkene var ikke synlig under alle søppelsekkene og jeg måtte føle meg frem med bena for ikke å falle igjennom. Jeg så at det dryppet drivstoff fra en telefonkatalog som lå halvveis inne i containeren. Jeg bøyde meg ned og tente på. Gassen antente og fikk hele containeren til å eksplodere i et inferno. Personellet i drivstoffbua hadde ved en feil gitt oss bensin i stedet for diesel. Jeg så ingen ting. Plutselig begynte bena å bevege på seg og på en mirakuløs måte klarte jeg å løpe ut med sammenklistret øyne. Det var et mirakel at jeg klarte å finne utgangen og at jeg ikke skled mellom gulvbjelkene. Hadde jeg sklidd hadde jeg falt og ikke klart å komme meg opp igjen. Når jeg ser tilbake på den opplevelsen tror jeg at jeg fikk hjelp av høyere makter til å komme meg ut.”

Healing
Rune har også begynt å jobbe med fjernhealing. Dette føler han er givende, og det har vært med på å styrke han på mange forskjellige måter. ”Daglig tar mennesker kontakt med meg for å få råd og hjelp. Jeg har sendt fjernhealing til personer med smerter, angst, depresjoner og leddgikt. Jeg har selv fått fjernhealing flere ganger, og bestandig med gode resultater. Jeg kan ikke love noen mirakelkur eller en total helbredelse, men jeg er overbevist om at healing hjelper på alt og på alle og hver gang. Selv om ikke healing alltid går dit man tror eller håper, så er jeg sikker på at healing alltid har en virkning på ett eller annet nivå. Healingen går dit det trengs mest.”

Barnebok
Denne engasjerte Harstadværingen har også funnet frem sine forfatter-egenskaper og kastet seg over et prosjekt. Han har begynt å skrive barnebok. En alternativ barnebok. Dette er en spennende historie om lille Adam på 6 år som bor sammen med moren sin. En dag oppdager han at drømmene hans forteller hva fremtiden bringer. Dette utvikler seg til å bli litt komplisert for lille Adam som ikke blir trodd av sin mor. En dag har Morris (som er hunden til Adam) rømt sin vei og de leter over alt. Adam får da en visjon om hvor hunden er, men han blir ikke trodd. Etter hvert utspiller det seg slik at de leter der Adam har sagt at Morris er, og der finner de han også. Adam drømmer også at moren hans blir kjæreste med vaktmesteren på skolen. Både mor og Adam blir overrasket når dette skjer.

Dette er et spennende prosjekt og Rune gleder seg til å bli ferdig med boken. Målet hans med boken er å prøve å vekke litt engasjement og forståelse. Like mye hos foreldre som hos barn. Sette ord på temaer som nok kan være vanskelig å forholde seg til eller å snakke om. Han håper også at denne boken vil hjelpe de barna som har disse evnene, til å bli mer forstått både på skolen og hjemme.
 ”Det er viktig for meg å avmystifisere og naturligjøre dette både hos foreldre og barn.”

Runes yngre søster, som også er hans næreste venn synes det er litt arti at Rune skal skrive barnebok siden han ikke selv har barn. Men søsterens 6 år gamle sønn er en stor inspirasjon, og mange av historiene er inspirert fra nevøen til Rune.

Dyrevenn
Rune Kamali Isaksen er også dyrevenn og engasjert i dyrenes velferd. Selv har han hatt det meste som kan krype og gå. Nå har Rune Schäferhunden Secura og to katter. Det finnes derimot et dyr som Rune ikke har erfaring med, og det er edderkopper. Rune er ikke noe videre glad i disse åttebente skapningene. Derfor tok jeg med meg Rune opp i dyrebutikken på Narvik Storsenter og der blir han godkompis med en av de flotteste tarentellene han har sett.

Frivilligarbeid

Rune er også aktiv i Røde Kors. Både som frivillig og som rekrutterer. "Røde Kors trenger flere frivillige over hele landet. Både som leksehjelp, flyktningeguide, besøksvenn og nettverksarbeider. Røde Kors er så mye mer enn kun hjelpekorps" sier han.

Dessverre går tiden med Rune veldig fort, og samtalen vår går mot slutten.
Rune løper av gårde og gleder seg stort til kurset i håndanalyse han skal rekke.

Du kan lese mer om Alternativt Forum Nord på Facebook. Du kan da enten søke på Alternativt Forum Nord, eller søke på AFN.
Tekst og foto: Kim Are Stende


4 Kommentarer på Rune Kamali Isaksen:

Kommentarer RSS
Rune Kamali Isaksen on 18. januar 2012 10:47
Tusen takk for en kjempeflott artikkel! Du er flink, og jeg gleder meg til å lese neste intervju!
Svar på kommentar


anita dreyer on 18. januar 2012 11:12
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ dette var jo kjempe flott
Svar på kommentar


Solveig Moen on 18. januar 2012 19:26
Kjempefin artikkel. Jeg gleder meg til barneboka kommer ut.
Svar på kommentar


Hildegirl on 20. januar 2012 15:42
Den barnaboka skal inn i bokhylla hos oss, det er sikkert. :)
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment