Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Tromme healerene Unni og Svein Olav Libæk

Tromme healerene Unni og Svein Olav Libæk
I rolige og skjønne natur omgivelser på Brøttum bor ekteparet Unni og svein Olav. ”Å bo på et sted der trærne strekker seg høyt over bakken og du kan se rådyr og elg i hagen din er livet for meg”. Sier Unni. Her ute på landet har de mulighet til å hente seg inn å slappe av og bruke Sjaman trommene sine, de driver nemlig med Sjaman tromming begge to.
Svein Olav og Unni lager sine egne trommer og rasler. De har trommeseremonier og tar folk med ut på trommereiser. ”Dette er noe vi liker å gjøre, å bruke trommen til og gi healing og blokkeringsforløsning er noe av det fineste vi vet” forteller Svein Olav.
Unni og Svein Olavs første møte med Sjamanismen var både en sjokkerende og skremmende opplevelse. ”vi møtte en sjaman som var veldig negativ, vi opplevde ganning og vi fikk kjenne på kroppen hvilken negativ kraft som ligger i trommen. Dette var en veldig skremmende opplevelse.  Det tok tid for oss å skjønne hvilke healende og positive egenskaper det kan ligge i et slik kraftfullt verktøy”. Forteller Unni. ”Vi har i ettertid hatt mange fine og positive opplevelser med bruk av tromme, i form av healinger og trommereiser.” legger Svein Olav til.

Selv om opplevelsen rundt Sjamanismen var skremmende og urovekkende bestemte de seg for å jobbe seg gjennom det og grave dypere i hva trommen egentlig kan gjøre. Unni begynte først å tromme selv omtrent et år etter den negative opplevelsen. ”jeg elsket lyden av trommen og energien som kom ut av den, jeg klarte ikke la den ligge. Jeg og svein var så heldig at vi fikk møte en veldig dyktig sjaman som kunne fortelle oss og vise oss hvor positiv trommen kan være, etter dette turte jeg og ta fatt på min utvikling med trommehealing”. Unni er veldig glad for at hun tok tak i interessen sin for tromming, dette har gitt henne masse healing, balanse og ro.

Unni og Svein Olav har også oppdaget kraften som ligger i raslen. ”Raslen er et Sjamanistisk verktøy som har blitt brukt i tusenvis av år av medisinmenn og kvinner verden over.” sier Svein Olav og viser frem en rasle Unni har laget. ”Jeg bruker raslen til å rense bort dårlige eller stagnerte energier. Den er et veldig fint alternativ til de som ikke ønsker å bruke salvie eller sweet gras. Jeg anbefaler folk å være litt forsiktig når de bruker raslen, den har litt høyere og sterkere energier og frekvenser enn trommen og man kan oppleve å bli dårlig av den.”   Forteller Unni.

Både Unni og Svein Olav har begge hatt sterke og spesielle opplevelser under tromme reiser de har hatt. Unni har hatt opplevelser der hun har fått møte guider og kraftdyr. Hun forteller meg om sine indianer guider som er med og danser når hun og Svein Olav spiller tromme og en stor svart ulv som går ved siden av henne og passer på henne.
Svein Olav og Unni har brukt lang tid på å utvikle seg og de har brukt tid på å sette seg inn i det de har lært. Svein Olav har vært på flere kurs innen healing og klarsyn.  ”Jeg har hatt stort utbytte av kursene jeg har tatt, spesielt et kurs i en healing teknikk som kalles Quantum Touch. Dette er en healing teknikk der du kombinerer pust med bevissthet. Jeg blander dette inn når jeg gir tromme healinger, jeg føler at det blir en god kombinasjon og en sterk opplevelse for klienten.”Sier Svein Olav.

”Vi bruker mange sjamanistiske verktøy, men vi er ikke Sjamaner av den grunn. Selve ordet Sjaman har nok de siste årene blitt negativt ladet. Innenfor dette miljøet har det lett for å bli konkurranse og misunnelse, noe som gjør meg veldig trist. Det handler ikke om å være sterkest eller best til noe, for meg handler det om å gjøre sitt beste, være medmenneskelig og snill mot andre.” Fortelle Unni.
”Vi ønsker å hjelpe folk til en bedre hverdag. Hjelpe de til å se at de kan gjøre en forskjell i sitt eget liv. Under en tromme seanse vil klientene få den hjelpen de trenger fra trommen slik at de ser og forstår sine egne blokkeringer, da løsner de og klienten får mulighet til å jobbe seg gjennom de i løpet av behandlingen.” Smiler Svein Olav.

Unni maler også kanaliserte bilder. Her går hun inn i en meditasjon og føler på energien til den som skal ha bilde. På denne måten blir alle bildene individuelle og unike. I tillegg til dette så fanger Unni et inntrykk av energien til klienten, i bildene kan man ofte se guider eller kraft dyr som kommer frem og viser seg.

Unni og Svein Olav trommer og healer mye sammen, begge er utstyrt med klarsynte evner som de blant annet har brukt når de har renset hus. ”De stedene vi har vært og renset har det blitt stille. Vi jobber godt sammen og vi har ofte med oss tromme eller rasler”. forteller Svein Olav. Unni og Svein Olav renser ikke bare hus de renser objekter også, dette gjør de ved å bruke raslen eller salt. ”Det er en ting som forundrer meg. Folk har ikke fått med seg at salt renser. Å spre litt salt over dørstokken eller å ha en liten skål i vinduskarmene forhindrer dårlige energier å komme inn i huset”. Sier Unni.

Svein Olav og Unni finner frem trommene og raslene. De vil nemlig tromme litt for meg. De ber meg lukke øynene og bare lytt til lyden som kommer fra trommene. Jeg lukker øynene og kjenner at jeg sklir bort i en drømmeverden. Lyden fra trommene og den indianske sangen til Unni bærer meg av gårde på en liten indre drømmereise. Jeg opplever strender, avdøde slektninger, kraftdyr og guider. Etter en stund hører jeg en svak stemme som visker ”Du kan komme tilbake nå”, deretter følger fire bestemte trommeslag. Jeg åpner øynene og jeg skjønner fort at jeg ikke lenger er på reise men fortsatt befinner meg på samme sted i sofaen i huset på Brøttum.
1 Kommentar på Tromme healerene Unni og Svein Olav Libæk:

Kommentarer RSS
Ann mari Halvorsen on 19. januar 2012 19:17
kjempe flott skrevet og to gode venner som vil det beste for alle :) utrolig dyktige og sterke sjeler som kan rense og jobber godt sammen. glad i dem begge:) kan varmt anbefale dem til dem som trenger hjelp også bildene Unni lager har stor kraft noe jeg kan skrive under på:) Det de gjør er ekte og ærlig og det er en kraft som kommer fram i det de gjør . Som venn har også har fått god hjelp og sett de jobbe så derfor vet jeg nettop dette . Så snille og varme . dyktige mennsker er det vanskelig å finne som Unni og Svein olav:) takker varmt for alt de har gjort for meg og mine:)
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment