Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Maki Stasjonen

Maki Stasjonen- Gjøviks alternative perle.

May og Kirsten har skapt en alternativ perle i Hunndalen, ikke langt fra Gjøvik sentrum. May Larsen og Kirsten Antonsen leier en gammel stasjons bygdning og her har de laget en alternativ møteplass for alle som måtte ha en interesse for det alternative eller som bare nysgjerrig.  Man opplever en rolig og behagelig atmosfære og lukten av eteriske oljer og røkelse treffer deg i nesen når du kommer inn. May er utdannet Spa og velvære terapeut og har laget behandlings rom i andreetasjen. Her kan du oppleve behagelige og avslappende massasje behandlinger og du kan også prøve en balanserende healing behandling. 

”Vi har prøvd å lage en møteplass, et samlingspunkt i Gjøvik område der alle som er nysgjerrig på det alternative kan komme. Vi har prøvd og skape et åpent og aksepterende miljø der alle kan føle seg hjemme om de er alternative eller ikke.” Smiler May.
Maki stasjonen har gradvis vokst og blitt et større konsept. Kirsten er utdannet pedagog, rusterapeut og historieforteller og jobber nå innen rusavhengighet. Kirsten har forstått at det finnes mange forskjellige måter å angripe et problem på. ”I en verden der vi får en pille mot alt så tror jeg folk begynner og kommer tilbake til den mer naturlige måten å leve på. De søker svar og de prøver å forbedre sin egen helse på flere måter enn og bare putte i seg en pille.” sier Kirsten.

Både May og Kirsten har gått forskjellige kurs og jobbet mye med selvutvikling for å bli gode veiledere. May har blant annet gått Reiki kurs, en kunnskap og en behandling hun bruker mye på stasjonen. ”Å kunne få være et redskap for healing energien og kunne få lov til å se at folk blir bedre etter behandling er kjempe flott. Jeg føler jeg har funnet min hylle i livet. Jeg har alltid hatt et ønske om å kunne hjelpe folk til en bedre hverdag og det kan jeg nå. De siste årene har gitt meg mye som menneske og behandler. Jeg har møtt mennesker fra alle veier i livet og jeg har sett hvordan de blomster opp når de finner seg selv og de skjønner hvilke evner de har, dette er helt fantastisk og det er slik vi ønsker å kunne fortsette å gjøre her på stasjonen” forteller May.

Kirstens alternative vei lener seg nok heller litt mer mot sjamanismen, og hun driver på en utdannelse som ledes av Ailo Gaup. ”Denne utdannelsen er spennende og givende. Jeg får oppleve mange spennende ting og jeg liker å jobbe med energiene som ligger innenfor sjamanismen. Jeg trekkes litt mot det mystiske og jeg synes det er arti å få være med på spennende tromme sirkler og indre reiser. Jeg ønsker og bruker utdannelsen til å utvikle min praksis og øke min helhetsforståelse av energier og mennesker.” 

Nå er det slik at det ikke bare er Kirsten og May som bruker stasjonen til sin virksomhet. På stasjonen kan du finne mange spennende terapeuter og tilbud som fenger de fleste. ”Det er mange som driver med healing og forskjellige behandlinger, selv om vi kanskje gjør mye av det samme som de så betyr ikke det at vi skal nekte de å komme hit til oss å låne rommene våre. Noen velger oss og noen velger de andre som er her, slik er det bare . Vi ser ikke dette som en konkuranse men heller en måte å utvide et tilbud på og ikke minst vår egen horisont. Hvert menneske har sitt å tilby, og en behandling eller ett menneske er ikke nødvendigvis det som passer for alle.” sier Kirsten.


Her på maki stasjonen skjer det ikke bare behandlinger men også mye kurs, foredrag og storseanser der medium får kontakt med de som har gått over til den andre siden. ”Interessen for det alternative vokser og vi er ute etter å tilby så mye som mulig, på den måten kan vi nå mange flere mennesker. Vi leier ut lokalene våre til kurs, foredrag og til utviklings sirklene som går her. Vi er ute etter at flest mulig mennesker skal få en mulighet til å utvikle seg og forfølge sine interesser. Det vi også skal gjøre nå i 2011 er å starte opp med flere temakvelder i ukedagene der folk kan komme og få informasjon om forskjellige behandlingsmetoder eller få høre om hvordan livet som medium kan være og hvordan man kan utvikle seg ikke bare samme med andre men også alene, vi synes dette er spennende og vi ønsker at stasjonen skal vokse enda mer og at flere folk vil bruke den til sine arrangement”. Forteller May og smiler.

På Maki stasjonen kan du også oppleve Fortellerscenen Gjøvik. Dette er mennesker som forteller historier og eventyr. På disse kveldene kan du oppleve et humoristisk blikk på urfolkets fortellinger om det umulige forholdet mellom mann og kvinne. Her vil du oppleve engasjerte fortellere og spennende historier der du møter alt fra djevelen selv, til troll, kjærringer og sjalu elskere. Kirsten er en av 2 fortellere som bruker stasjonen til slike forteller kvelder for voksne.

På Maki stasjonen kan du virkelig oppleve å bli tatt i mot med åpne armer. Både May og Kirsten viser et engasjement og en glede for stasjonen.
”Vårt ønske for stasjonen er at den skal vokse, bli større og blir brukt av mange forskjellige behandlere, terapeuter og kurs ledere. Vi gleder oss nå til det nye året og alle de spennende planene som nå etter hvert vil bli en realitet. Vi er takknemlige for alle som bruker oss og vi gleder oss til nye og spennende samarbeid med både kjente og ukjente aktører” forteller 2 engasjerte damer meg.
Du kan lese mer om Maki stasjonen på: www.makistasjonen.com1 Kommentar på Maki Stasjonen:

Kommentarer RSS
narrative essays on 2. desember 2013 10:17
Deres vennskap sto gjennom testen av tid og ingen kan slå sine år med vennskap. Disse to kvinnene fortjener å være en inspirasjon til alle jentene, og selv til gutter der ute.
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment