Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Fysiske fenomen

I helgen var jeg på kurs i det som kalles "fysiske fenomen". Dette var en utrolig opplevelse, men selv om jeg har opplevd det før, så slutter det aldri og forundre meg.
De fysiske fenomene jeg snakker om er da åndeverden kommer så nær at de kan påvirke forskjellige ting, vel og merke under kontrollerte forhold.
 
En av seansene jeg var på i helgen var en EVP seanse (ESF på norsk: Elektronisk Stemme Fenomen). Jeg var så heldig at min leder guide kom igjennom og la igjen en hilsen på båndopptageren til meg. Så når vi spilte av båndet kunne jeg og de andre på seansen høre hva han sa til meg. Det var flere som var på seansen som hadde mistet sine dyr, disse kom også igjennom og la igen sine bjeff og lyder på båndet. 
 
Vi hadde også en annen seanse med automatskrift. Igjennom mange av mediumene så kom det virkelige inspirernde og oppløftende tekster. Den blandingen og nærheten jeg fikk oppleve med åndeverden den helgen var ganske utrolig.
 
Jeg var også med på en seanse med borddans. Dette er et fenomen som ogå fasinerer meg. Hvordan åndeverden klarer og påvirke en så stor gjenstand til å kommunisere med oss som er på denne siden.
 
Disse formene for mediumskap tar lang tid å utvikle. Det krever en del energi og det kan være en virkelig tolmodighetes prøve i mange tilfeller. Spesielt ved ektoplasma basert mediumskap. Disse fenomenene kan mange ganger bruke år på å bygge seg opp og få perfeksjonert. 
Det jeg synes er trist er at disse fenomene og utviklingen av dem blir glemt i utviklingen av det moderne mediumskapet. Som jeg nevnte i sted, så tar disse fenomene lang tid og utvikle og kan mange ganger være en tomodighets prøve. Men etter min egen erfaring så er det virkleig verdt og bruke tid på å utvikle dette. Kanskje mediumskapet kommer til et punkt der det kun er historier om fysiske fenomen, og utalelser som «medium kunne en gang gjøre» blir mer vanlig enn muligheten til å oppleve disse fenomene. En av tingene til at dette blir glemt, er nok også mangelen på kunnskapen om hvordan du kan utvikle dette.
 
Jeg har selv vert på mange seanser av forskjellige slag. Jeg ha sett, følt og opplevd åndeverden så når som de kan komme. For de menneskene som har opplevd dette er det en fantastisk trøst og betryggelse på at vi lever videre etter den fysiske døden. Kunnskapen som kommuniseres direkete i fra åndeverden er fantastisk og ikke minst insprerende å lytte til.
 
Jeg sitter selv i sirkel for å utvikle fysisk mediumskap. Jeg og min sirkel har snart sittet i 2 år og vi har så vidt sett reultater av vår dedikasjon. Det er virkelig en tolmodighets prøve å sitte så lenge, kanskje til og med uten at det skjer noe. Jeg gleder meg til å få være en del av den videre utviklingen og forhåpentlig vis kanskje også etterhvert spre kunnskapen om hvordan mange av disse fenomnene kan utvikles slik at vi kanskje igjen får se de dukke opp. I vertfall så håper jeg det. For hvis de dør ut, vil vi miste en utrolig viktig og ikke minst spennende del av mediumskapet.

PÅ bildet ser du meg med helgens lærere. Mediumet Carol Ellis i fra whales og mediumet Jane Lyzell i fra sverige. Kurset fant sted på Ramsbergsgården. http://www.ramsbergsgarden.se/

0 Kommentarer på Fysiske fenomen:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment