Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Transfigurasjons seanse med Carol Ellis

Jeg har igjen fått lov til og være med på en transfigurasjons seanse med mediumet Carol Ellis. Denne seansen var ganske utrolig.
Men før jeg forteller om seansen, vil jeg forklare deg hva transfigurasjon er.

Transfigurasjon er en form for fysisk mediumskap. Det vil si at i samarbeid mellom mediumet og åndeverden blir det produsert en substans som kalles for ektoplasma. På en transfigurasjons seanse, vil denne ektoplasmaen legge seg som en maske over mediumets ansikt og guider, venner og familie som er på den andre siden kan vise seg frem, slik at alle på seansen kan få se forandringene som skjer, og på den måten kjenne igjen sine nære og kjære.

Den Transfigurasjons seansen jeg var så heldig å være med på nå sist, fant sted på Ramsbergsgården i Sverige. Jeg var på kurs der og en av lærerne var Carol Ellis. Kurset startet fredag kveld og varte frem til søndag, det var på lørdag kveld vi skulle få oppleve seansen.

Når lørdagskvelden endelig kom og når seansen satte i gang så må jeg si at det var ganske utrolig det som skjedde. Du kunne fysisk se ektoplasmaen bygge seg opp og ansiktet på Carol ble totalt forandret. Flere av seanse deltagerne kunne kjenne igjen flere av sine familiemedlemmer og venner som var gått over til den andre siden. Jeg satt bare og nøt energiene og det at folk i rommet kunne få se sine kjære igjen. En stund ut i seansen så sendte jeg ut en tanke til mine guider. Jeg tenkte at jeg ønsket å få se min leder og måten de skulle gjøre seg kjent på var og si navnet mitt igjennom Carol.

Det tok vel kanskje 5 minutter og så hørte jeg navnet mitt bli sagt i fra kabinettet. Jeg ble da invitert til og sette med rett foran Carol. Dette var veldig bra, fordi jeg så ikke særlig mye i fra den plassen jeg hadde fått utdelt. Når jeg hadde fått satt meg foran Carol kunne jeg se min leder guide manifestere seg i den ektoplasmiske masken. Dette var klart og tydelig en mann, for ektoplasmaen gjorde slik at Carol fikk en vedig lang bart, ble veldig rund i ansiktet og fikk et asiatisk utseende. Selve masken hadde et grønn aktig skjær. Det fantes ikke tvil om at dette var ekte. Guiden min åpnet øynene til Carol og så på meg. Deretter løftet han hånden min og lot meg ta på den ektoplasmiske masken. Følelsen av masken mot fingeren var utrolig. Under en transfigurasjons seanse er det ikke vanlig for mediumet å snakke, grunnen til dette er at energiene i rommet og i fra hver sitter brukes til å opprettholde masken. Men selv om det ikke er vanlig å snakke, så fikk jeg verbale beskjeder igjennom mediumet.
Når dette hadde skjedd, trakk min leder seg tilbake og både min bestemor og min oldemor transfigurerte over ansiktet til Carol før jeg fikk beskjed om at nå kunne jeg få lov til og sette meg på plassen min igjen.

Opplevelsen var intens men fantastisk. Å få se min leder guide på denne måten var stort og det å få høre stemmen hans var minst like stort.
I løpet av seansen var det over 20 ånder som viste seg igjennom Carol, ansiktene varierte i fra og være gamle og unge, kvinner og menn. Jeg er utrolig takknemlig for denne opplevelsen og jeg håper jeg får muligheten til og oppleve det igjen.

PÅ bildet ser du meg med mediumet Carol Ellis (til venstre) Og mediumet Jane Lyzell (til høyre)

1 Kommentar på Transfigurasjons seanse med Carol Ellis:

Kommentarer RSS
billig kopi klokker on 16. juli 2018 11:33
Then I went to Tomshardware, and one guy recommended https://www.cdkey4u/ to me.
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment