Kim Are Stende - Klarsynt Medium og Healer
RSS

Siste innlegg

Klarsynt
Fysiske fenomen
Transfigurasjons seanse med Carol Ellis
Fysiske fenomen
Maki Stasjonen

Kategorier

Intervjuer og artikler
Meg og mine guider
Tanker om ditt og datt
drevet av

Min blogg

Fysiske fenomen

Fysiske fenomen med åndeverden

Fysiske fenomener er når våre guider kommer så nær oss at de kan påvirke fysiske ting. Det kalles et fysisk fenomen, fordi at alle på seansen skal kunne se, høre og oppleve det samme.

Et slikt fenomen er det som kalles borddans. Under en borddans vil guidene, eller avdøde venner og familie, komme så nær at de kan påvirket bordet som brukes under seansen. De kan få gordet til å banke, bevege seg eller gjøre andre ting for å formidle sitt budskap til deltagerene.

Borddans er et tungt mediumskap, som gjerne tar lang tid å utvikle. Dette er en et fenomen som vanligvis ikke forekommer på første forsøk. Men har man tålmodighet så vil åndene klare å bevege bordet til slutt.

jeg har hatt mange fine opplevelser med borddans, og jeg har fått mange gode beviser igjennom fenomenet.

Et annen fenomen er det som blir kalt EVP (ESF, elektronisk stemme fenomen). Dette fenomenet går ut på å gjøre et opptak av guidenesstemmer, eller avdødesstemmer. Da bruker man en bånopptager for å stille spørmål, deretter spiller man av opptaket for å høre om åndene har lgt igjen svar eller hilsninger til oss. Dette er et mediumskap så kan ta veldig lang tid å mestre, men når det først skjer så er det virkelig givende.

Jeg husker veldig godt en seanse jeg var på, for noen år siden. Vi hadde åpenet sirkelen, lagt frem båndopptageren og inviteret guidene nær. jeg husker jeg spurte guiden min om han kunne legge igjen en hilsen til meg på båndet. Når seansen var ferdig, og vi spilte av båndet, kunne jeg høre at guiden min snakket til meg. For meg var dette et fantastisk bevis, som virkelig bekreftet at de er rundt meg.

Et annet fenomen er det som kalles åndeligfotografi. Da vil man ta et bilde, og man skal da kunne se en ånd i bildet. Dette er gjerne ved siden av den som blir tatt bilde av. Nå snakker ikke jeg om "orber" eller andre lignende fenomener. Jeg mener at du skal kunne se at det er en ånd på bildet. Du kan kanskje se deler av kroppen til ånden, ansiktet eller en kontur. Dette fenomenet tar også lang tid å utvikle, og det er veldig få som får det til. Men man vet ikke om dette er noe som man kan mestre før man har prøvd.

Jeg har sett åndeligfotografi en gang, og det var veldig spesielt å se bildet. Det var ikke jeg som ble tatt bilde av. På bildet kunne jeg se tre ansikter som hadde minfestert seg over hodet på personen på bildet. Dette bildet var ikke redigert, ettersom jeg var der når bildet ble tatt, jeg fikk se bildet på skjermen med en gang, og jeg hadde sjekket kameraet på forhånd.

På bildet kan du se Arthur Conan Doyle (forfatteren av Sherlock Holmes), med en materialsiert ånd over hodet.

Automatskrift er et annet fysisk fenomen. Her vil åndeverden ta delvis kontroll over mediumets arm, og låne den til å skrive med. Da kan mediumet produsere brev som ofte er i den avdødes håndskrift, noen ganger tegninger og andre ting i skrift- eller tegneform, som beviser på at vi overlerver den fysiske døden, at ånden vår går videre og fortsetter sin utvikling.

Jeg har selv gjort automatskrift mange ganger, og resultatene har vært verierende, men positive. Dette fenomenet krever også tålmodighet fra mediumets sin side, ettersom åndeverden kan bruke lang tid på å lære seg å ta kontrollen. Du vil ikke bli tatt over eller miste kontrollen. Du kommer alltid tilabke til deg selv. Guidene dine låner armen din i en begrenset periode, og det er ikke farlig.

Det siste fenomenet jeg har lyst til å nevne i dette innlegget er det som kalles Ouija brett, eller åndebrett. Dette er et fenomen med mange rykter om seg og som gjerne har fått en negativ omtale.

Jeg har jobbet med slike brett mange ganger, og hver gang har jeg fått utrolige beviser i fra åndeverden.

Disse brettene er ikke farlig, og du åpner ikke dører som du ikke får lukket igjen. Du slipper ikke løs onde ånder, og du vil ikke se djevelen i speilet.

Jeg vet det er mange som påstår at dette har skjedd dem, men sannsyligheten er liten. Ofte er det mye frykt forbundet med dette fenomenet, og man skremmer gjerne opp seg selv og andre. Men brettet er kun et verktøy for åndeverden, som de kan bruke til å kommunisere med oss.

Jeg husker spesielt godt en seanse jeg hadde med et slikt brett. Sirkelen jeg satt i hadde en gjest på besøk. Han kom for å oppleve fenomenet og for å se om det var noen som ville komme igjennom til han. Igjennom brettet fikk han vite navnet på en slektning han ikke visste han hadde. Han fikk også vite hvor denne slektningen var gravlagt, hans fødsel og dødsdato og hva han hadde gjort når han levde.

Gjesten vår visste ingen ting om dette, og når han gikk fra seansen var han egentlig ganske skuffet, for han følte at ingen ting stemte. Når han gjesten vår hadde kommet hjem, gjorde han litt undersøkelser om denne personen som hadde besøkt han igjennom ouija brettet. Det han da fant ut var at informasjonen han hadde fått stemte. Han var ganske sjokkert over dette, og han snakker om det fremdeles den dag i dag.

Alle disse fenomene utvikles i det vi kaller en sirkel. Da leses det opp en intensjon eller bønn før sirkelen starter. Ofte er det en meitasjon eller inntoning før selve seansen starter. Man møtes gjerne en gang i uken, og bruker 1-2 timer.

Ingen av de overnevnte fenomene er farlig, de kan ikke skade deg eller gjøre deg noe vondt.1 Kommentar på Fysiske fenomen:

Kommentarer RSS
Alex on 24. mars 2018 20:55
:)SPennende.
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment